JEG ER DIN KONTAKTPERSON

GURI SCHMIDT – DRIFTLEDER

T + 45 42 92 99 20

E gsc@flexwork.dk

50 % RABAT

Både nye og eksisterende kunder kan i øjeblikket opnå en rabat på 50 % på, det der svarer til en måneds rengøring. Læs mere om hvad du skal gøre, for at opnå rabatten.

HÅNDVÆRKERRENGØRING

Skal du have gjort rent efter at håndværkerne er rykket ud? Vi tilbyder rengøring efter håndværkerne, og kommer gerne med kort varsel – gerne fra dag til dag.

Eksempler på håndværkerrengøring:

  • Parcelhuse – både nybyg og renoverede huse.
  • Lejligheder og boligkomplekser og etagebyggeri.
  • Kontor- og butiksejendomme.

Når vi gør rent er vi grundige og effektive, i alle områder af vores arbejde. Vi går derfor altid et ekstra skridt for at du er tilfreds med vores rengøring. Det gør vi af en årsag. Vi kan nemlig slet ikke lade være. Vi tror desuden på at det gode samarbejde fungerer bedst i tæt dialog. Derfor får du et fast team tilknyttet. Nemlig en serviceleder og en eller flere servicemedarbejdere. Vores medarbejdere har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og vi har bl.a. kunder i Haderslev, Kolding og Aabenraa. 

 

HÅNDVÆRKERRENGØRING TILPASSET DIN BUTIK

Behovet for rengøring varierer fra opgave til opgave. I fællesskab finder vi frem til den rette løsning hos jer, i forbindelse med den konkrete rengøringsopgave.

HVORDAN ARBEJDER VI? 

Du kan naturligvis forvente at vi er grundige og effektive, hver eneste gang vi gør rent i din butik. For at sikre dette, har vi nogle helt klare retningslinjer for vores arbejdsgange. Retningslinjerne bygger på faste procedurer for, hvordan vi gør rent efter håndværkerne. Derudover følger vi løbende op på vores rengøring. Såfremt der er noget, tager vi naturligvis dialogen op med jer.

 

MILJØVENLIG HÅNDVÆRKERRENGØRING 

Vores rengøring er så miljøvenlig som muligt. Så selvom det ikke de billigste produkter, benytter vi udelukkende rengøringsprodukter med det Nordiske Svanemærke. Vi tror nemlig på, at det er det bedste for miljøet, for jer, og for vores rengøringsmedarbejdere.​ 

 

PRIS PÅHÅNDVÆRKERRENGØRING  

Prisen på håndværkerrengøring afhænger af mange faktorer. Derfor kan vi ikke fastsætte en pris på forhånd. I stedet tilbyder vi et ganske uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres behov. Du er også altid velkommen til at give os et kald, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på.

 

SPØRG OS  

Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med håndværkerrengøring. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om rengøringsopgaven. Du er også velkommen til at give os et kald eller sende os en besked, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på. Du kan ringe til på telefon 42 92 99 20 eller sende en e-mail til kontakt@flexworks.dk. Du er også velkommen til at benytte nedenstående kontaktformular. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt. 

SPØRG OS