JEG ER DIN KONTAKTPERSON

GURI SCHMIDT – DRIFTLEDER

T + 45 42 92 99 20

E gsc@flexwork.dk

50 % RABAT

Både nye og eksisterende kunder kan i øjeblikket opnå en rabat på 50 % på, det der svarer til en måneds rengøring. Læs mere om hvad du skal gøre, for at opnå rabatten.

RENGØRING af udstillingshuse

Få professionel rengøring med FlexWorks. Mangler du et rengøringsfirma, som tilbyder præcist den rengøring, som din butik har behov for, så er det FlexWorks, du skal vælge. Vores grundsten er grundighed, effektivitet og godt samarbejde, i alle aspekter af vores arbejde. Vi går derfor altid et ekstra skridt for at du er tilfreds med vores arbejde. Det gør vi af en årsag. Vi kan nemlig slet ikke lade være. Vi tror desuden på at det gode samarbejde fungerer bedst i tæt dialog. Derfor får du et fast team tilknyttet. Nemlig en serviceleder og en eller flere servicemedarbejdere. Vores medarbejdere har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og vi har bl.a. kunder i Haderslev, Kolding og Aabenraa. 

 

RENGØRING TILPASSET DIT BEHOV

Behovet for rengøring varierer fra hus til hus. Ligesom  det kan variere fra gang til gang. I fællesskab finder vi frem til den rette løsning hos jer, hvor vi bl.a. drøfter følgende: 

  • Skal der gøres grovrengøring, efter end håndværkerarbejde?
  • Skal der gøres slutrent, så huset bliver klart til fremvisning eller til at de nye beboere overtaget huset?
  • Hvornår i døgnet skal vi gøre rent?
  • Hvad skal vi rengøre?

 

HVORDAN ARBEJDER VI? 

Du kan naturligvis forvente at vi er grundige og effektive, hver eneste gang vi gør rent i din butik. For at sikre dette, har vi nogle helt klare retningslinjer for vores arbejdsgange. Retningslinjerne bygger på faste procedurer for, hvordan vi gør rent i netop din butik. Derudover følger vi løbende op på vores rengøring. Såfremt der er noget, tager vi naturligvis dialogen op med jer.

  

MILJØVENLIG RENGØRING AF UDSTILLINGSHUSET

Vores rengøring er så miljøvenlig som muligt. Så selvom det ikke de billigste produkter, benytter vi udelukkende rengøringsprodukter med det Nordiske Svanemærke. Vi tror nemlig på, at det er det bedste for miljøet, jeres kunder og medarbejdere, såvel som for vores egne rengøringsmedarbejdere.​ 

 

PRIS PÅ RENGØRING AF UDSTILLINGSHUSE  

Prisen på rengøring af et udstillingshus afhænger af mange faktorer. Derfor kan vi ikke fastsætte en pris på forhånd. I stedet tilbyder vi et ganske uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres behov. Du er også altid velkommen til at give os et kald, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på.

 

SPØRG OS  

Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med butiksrengøring. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om din rengøringsopgave. Du er også velkommen til at give os et kald eller sende os en besked, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på. Du kan ringe til på telefon 42 92 99 20 eller sende en e-mail til kontakt@flexworks.dk. Du er også velkommen til at benytte nedenstående kontaktformular. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt. 

SPØRG OS