JEG ER DIN KONTAKTPERSON

GURI SCHMIDT – DRIFTLEDER

T + 45 42 92 99 20

E gsc@flexwork.dk

50 % RABAT

Både nye og eksisterende kunder kan i øjeblikket opnå en rabat på 50 % på, det der svarer til en måneds rengøring. Læs mere om hvad du skal gøre, for at opnå rabatten.

TRAPPERENGØRING

Mangler du et rengøringsfirma, til rengøring af trapperne i din bologforening, skan kan vi hos FlexWork rengøre trapperne. Vores rengøring er grundig og effektiv, og vi lægger desuden stor vægt på et godt samarbejde på alle områder af vores samarbejde. Derfor går vi også altid et ekstra skridt for at du er tilfreds med vores rengøring. Det gør vi af en årsag. Vi kan ganske enkelt slet ikke lade være. Vi tror desuden på, at det gode samarbejde fungerer bedst i tæt dialog. Derfor får du et fast team tilknyttet. Nemlig en serviceleder og en eller flere servicemedarbejdere. Vores medarbejdere har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og vi har bl.a. kunder i Haderslev, Kolding og Aabenraa. 

 

TRAPPERENGØRING TILPASSET JERES BEHOV

Behovet for rengøring varierer fra boligejendom til boligejendom. Ligesom det kan variere fra gang til gang. I fællesskab finder vi frem til den rette løsning hos jer, hvor vi bl.a. drøfter rengøringen. En trapperengøring kan f.eks. følge denne arbejdsproces:

 

HOVEDTRAPPER

En gang om ugen

  • Feje og vaske trappeopgang (Trin, reposer, indgangsparti, under måtterne).
  • Rengøre måtterne for snavs.
  • Fjerne spindelvæv.
  • Aftørre postkasser
  • Bortskaffe reklamer, aviser og aviser.

 

En gang om måneden

  • Rengøre gelændere, balustre og paneler.

 

BAGTRAPPER

Hver fjortende dag

  • Feje og vaske trappeopgang (Trin, reposer, indgangsparti, under måtterne).
  • Rengøre måtterne for snavs.
  • Fjerne spindelvæv.

 

En gang om måneden

  • Rengøre gelændere, balustre og paneler.

 

 

HVORDAN ARBEJDER VI? 

Du kan naturligvis forvente at vi er grundige og effektive, hver eneste gang vi rengør jeres trapper og trappeopgang. For at sikre dette, har vi nogle helt klare retningslinjer for vores arbejdsgange. Retningslinjerne bygger på faste procedurer for, hvordan vi gør rent hos netop jer. Derudover følger vi løbende op på vores rengøring. Såfremt der er noget, tager vi naturligvis dialogen op med jer.

 

MILJØVENLIG TRAPPERENGØRING 

Vores rengøring er så miljøvenlig som muligt. Så selvom det ikke de billigste produkter, benytter vi udelukkende rengøringsprodukter med det Nordiske Svanemærke. Vi tror nemlig på, at det er det bedste for miljøet, såvel som for jeres beboerne og vores rengøringsmedarbejdere.​ 

 

PRIS PÅ TRAPPERENGØRING  

Prisen på trapperengøring afhænger af mange faktorer. Derfor kan vi ikke fastsætte en pris på forhånd. I stedet tilbyder vi et ganske uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres behov. Du er også altid velkommen til at give os et kald, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på.

 

SPØRG OS  

Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med trapperengøring. Vi tager gerne en helt uforpligtende snak om din rengøringsopgave. Du er også velkommen til at give os et kald eller sende os en besked, hvis du blot har nogle spørgsmål, som vi kan være behjælpelige med at svare på. Du kan ringe til på telefon 42 92 99 20 eller sende en e-mail til kontakt@flexworks.dk. Du er også velkommen til at benytte nedenstående kontaktformular. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt. 

SPØRG OS