Ansøgning (Basis)

Få professionel hjælp til din ansøgning med Ansøgning (Basis). Med ansøgnings (Basis) gennemgår vi din ansøgning. Vi går i dybden, og kommer med gode råd til, hvordan du selv kan forbedre din ansøgning. Vi kan naturligvis også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Executive). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt eller managementmæssigt ansvar, og ansøgning (Executive) er til Executive profiler med ledelsesmæssigt ansvar.

Ansøgning (Basis)

Ansøgning (Basis) er til dig, der selv ønsker at udarbejde din ansøgning, men som samtidig ønsker en professionel sparringspartner. Vi går i dybden med din ansøgning, og sammenholder ansøgningen med opslaget, og meget gerne også med dit CV. Derefter modtager du indholdsmæssige forslag til forbedringer. Du modtager forslag til:

  • Konkrete punkter, som yderligere kan styrke din ansøgning.
  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som er for lange, tunge eller uklare.
  • Forslag til brug af termer, der afspejler fagområde og branche.

Levering 3-5 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gennemgår eller skriver din ansøgning. Med ansøgning (Basis) gennemgår vi din ansøgning og giver dig god feedback på mulige indholdsforbedringer

Hvad er Ansøgning (Basis)?

Hvorfor vælge Ansøgning (Basis)

Ansøgning (Basis) er et ideelt valg for dig, der ønsker at skrive din egen ansøgning, men samtidig drager fordel af professionel vejledning. Vi er din dedikerede sparringspartner, og sammenligner din ansøgning med jobopslaget. Herefter modtager du konkrete forslag til indholdet, der styrker din ansøgning. Vi anbefaler naturligvis, at du lægger en grundig indsats i din ansøgning, inden du sender den til os. Ved at kombinere din egen indsats med vores ekspertise, opnår du det bedste resultat.

Træt af jobansøgninger

Det kan også være, at du er træt af at formulere og finjustere jobansøgninger. Derfor har du brug for en professionel jobsøgnings-skribent, som med friske og erfarne øjne kan bringe dig tættere på den ønskede jobsamtale. En anden væsentlig årsag kan være, at du simpelthen ønsker hjælp til at sikre dig drømmejobbet og derfor har brug for ekspertise til at lande den afgørende samtale.

Hvem kan anvende Ansøgning (Basis)

Ansøgning (Basis) er til dig, som søger inspiration og konstruktive input til din ansøgning. Det kan være for at komme stærkt i gang med ansøgningsprocessen, eller hvis du oplever, at din kreativitet trænger til et frisk pust, og har brug for ny inspiration.

Proces | Hvad gør vi?

Vores tilgang ved ansøgning (Basis) indebærer en grundig gennemgang af din ansøgning i forhold til jobopslaget samt dit CV. Baseret på dette, leverer vi konkrete forslag til forbedringer af din jobansøgning. Dette kan inkludere:

  • Specifikke punkter, der yderligere styrker din ansøgning.
  • Sproglige præcisioner og rettelser af uhensigtsmæssige formuleringer.
  • Omskrivning af sætninger, der eventuelt kan virke lange eller tunge.
  • Forslag til faglige og branchespecifikke terminologier.
  • Korrektur af ansøgningen.

Proces | Hvad gør du?

Du udarbejder din ansøgning og sender den til os. Vi modtager også gerne dit CV, hvis du har udarbejdet det. Når vi har begge dokumenter, har vi mulighed for at sikre, at der er sammenhæng mellem din ansøgning og dit CV. Vi anbefaler, at du gør dig umage med din ansøgning for at få det bedste udbytte af vores service.