Ansøgning (Executive)

Vores service ‘Professionel hjælp med ansøgning (Executive)’ er skabt til dig, der søger ledelsesstillinger, og ønsker ekspertassistance til din ansøgning. Med udgangspunkt i dine tidligere ansøgninger eller et oplæg til en jobansøgning samt dit CV, udarbejder vi et skræddersyet forslag til din ansøgning. Når du er tilfreds med resultatet, sender vi dig en fil, klar til at blive sendt til din potentielle arbejdsgiver.

Ansøgning (Executive)

Få grundig og kompetent hjælp til din ansøgning (Executive). Ansøgning (Executive) er til dig, der søger stillinger med ledelsesmæssigt eller projektledelsesansvar – enten som projektleder, medarbejderansvarlig eller på anden måde ansvarlig for et specifikt område. Når du bestiller Ansøgning (Premium), analyserer vi dit ansøgningsgrundlag grundigt, og afstemmer det med jobopslaget, dit CV eller dit CV-grundlag. Vi dykker også ned i virksomheden, du søger job hos, og sætter os ind i de trends, udfordringer og muligheder, der er relevante for både virksomheden og den pågældende stilling

Levering 7 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores service 'Professionel hjælp med ansøgning (Executive)' er skabt til dig, der søger ledelsesstillinger, og ønsker ekspertassistance til din ansøgning.

Hvad er Ansøgning (Executive)?

Hvorfor uddelegere ansøgningen?

Ansøgning (Executive) er skabt til dig, der søger professionel hjælp til din ansøgning på et ledelsesniveau. Vi skræddersyr din ansøgning ud fra dine indspark og jobopslaget til den ønskede stilling. Hvis du ikke allerede har en idé til din ansøgning, kan du i stedet udfylde vores ansøgnings-skabelon og returnere den udfyldt til os, eller alternativt besvare spørgsmålene over telefonen.

Hvem kan anvende Ansøgning (Executive)

Ansøgning (Executive) henvender sig til kandidater, der har behov for en ansøgning, målrettet til stillinger med ledelsesmæssigt- eller projektledelsesansvar.

Hvorfor vores hjælp til din ansøgning?

Du er ny som jobsøgende! Det kan være helt nyt for dig at skrive ansøgninger, og du ønsker at starte godt uden at skulle bruge mange timer på det selv. For de fleste er det meget tidskrævende at skrive (gode) ansøgninger og CV’er, især i starten, når man typisk ikke har erfaring med at skrive og formulere en ansøgning. Her kan det være en stor hjælp at få eksperthjælp som vores til at guide dig igennem ansøgningsprocessen.

Behov for ny motivation! Det kan også være, at du er træt af at skrive jobansøgninger og tilpasse dit CV, og derfor har brug for hjælp fra en professionel jobsøgnings-skribent, som med friske og professionelle øjne kan bringe dig tættere på den afgørende jobsamtale. En anden god grund er, at du simpelthen skal have det job, som brænder for dig, og derfor ønsker hjælp til at sikre en jobsamtale. Uanset årsagen er vi her for at hjælpe med at bringe din jobsøgning på rette spor.

Proces | Hvad gør vi?

Vi indleder med at gennemgå dit oplæg til ansøgningen og sammenholder det med stillingsopslaget samt dit CV eller CV-udkast. Desuden foretager vi en grundig analyse af virksomheden, du søger hos, samt de aktuelle trends, udfordringer og muligheder, der er relevante for både virksomheden og stillingen.

Baseret på denne indsigt udarbejder vi et oplæg til din ansøgning. Du modtager vores forslag, og når du er klar, indleder vi en skriftlig eller telefonisk dialog om dine forbedringsforslag til vores første udkast. Derefter reviderer vi oplægget i henhold til dine input. Når du godkender den reviderede version, får du en ansøgning, der er klar til at blive sendt til virksomheden.

Proces | Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til ansøgningen eller en tidligere ansøgning, der ligner den ønskede stilling. Sammen med dette beder vi om dit CV eller et link til det, f.eks. din LinkedIn-profil hvis den fungerer som et CV. Hvis du ikke har en tidligere ansøgning eller et CV, gennemfører vi et telefoninterview. Baseret på dette udarbejder vi et udkast til din ansøgning. Under processen vil vi stille uddybende spørgsmål. Efter dine forslag til forbedringer, reviderer vi udkastet. Når du er tilfreds, modtager du både en Word-fil og en PDF-fil af jobansøgningen.

Vi anbefaler altid, at du gør dit bedste for at udarbejde dit eget oplæg til ansøgningen. Når du investerer tid og kræfter i oplægget, opnår du det bedste resultat i samarbejdet med vores arbejde. Ikke desto mindre står vi altid parat til at hjælpe dig ud fra det materiale, du har til rådighed.