Ansøgning (Standard)

Vores service ‘Professionel hjælp med ansøgning (Standard)’ er skabt til dig, der søger ekspertassistance til din ansøgning. Med udgangspunkt i dine tidligere ansøgninger eller et oplæg til en jobansøgning samt dit CV, udarbejder vi et skræddersyet forslag til din ansøgning. Når du er tilfreds med resultatet, sender vi dig en fil, klar til at blive sendt til din potentielle arbejdsgiver.

Ansøgning (Standard)

Ansøgning (Standard) er til dig, der ønsker at uddelegere opgaven med at udarbejde din ansøgning. Vi går i dybden med din ansøgning, og udarbejder en spot-on ansøgning, som enhver arbejdsgiver vil lægge mærke til, og lægge i positiv-bunken. Vi målretter ansøgningen til stillingsopslaget, og tilpasser den, så den afspejler dine faglige og personlige styrker.

Levering 5-7 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi skriver din ansøgning. Med ansøgning (Standard) skriver vi din ansøgning. Vi er først i mål, når du kan godkende vores arbejde.

Hvad er Ansøgning (Standard)?

Hvorfor uddelegere ansøgningen?

Ansøgning (Standard) er en service til dig, der ønsker at udlicitere din jobansøgning. Det kan enten skyldes, at du kort og godt er kørt træt i at udarbejde ansøgninger, og ønsker ny inspiration. Det kan også være at du skal i gang med din føste ansøgning, og ønsker et professionelt udgangspunkt til eventuelt fremtidige ansøgninger.

Når du allierer dig med os kan du være sikker på, at vi er grundige, og arbejder med din ansøgning som er det vores egen ansøgning til vores drømmejob. Vi ved nemlig, at vores indsats betyder noget, og at hele forskellen på en god og en mindre god ansøgning netop ligger i den indsats som vi lægger i hver enkelte ansøgning. 

Hvem kan anvende Ansøgning (Standard)

Ansøgning (Standard) er til dig, der er jobsøgende, og som søger stillinger uden ledelsesmæssigt og/eller projektledelsesansvar.

Proces | Hvad gør vi?

Vi udarbejder ansøgningen ud fra et udkast, notater, LinkedIn eller et CV, samt ud fra stillingsopslaget til jobbet som du søger. Hvis du ikke har en tidligere jobansøgning eller CV, kan du vi interviewe dig. Det er op til dig, hvor meget du er involveret i processen. Vi udarbejder indledningsvis et oplæg på en ansøgning, og når du kan godkende ansøgningen, modtager du færdige filer.

Proces | Hvad gør du?

Kort og godt, er det eneste du skal gøre at  sende:

  • Dit oplæg til en ansøgning og/eller dit CV
  • Stillingsopslag.