Få hjælp til dine ansøgninger

Vi gennemgår eller skriver din ansøgning. Er du træt af at skrive ansøgninger? Eller har du svært ved at komme i gang med din allerførste ansøgning? Uanset, så kan vi hjælpe dig. Du vælger hvilken løsning du foretrækker. Vi kan nemlig både gennemgå en af dine ansøgninger eller skrive din ansøgning fra bunden af. Du kan nemlig vælge mellem Ansøgning (Basis), Ansøgning (Standard) eller Ansøgning (Premium). Når du vælger Ansøgning (Basis) går vi i dybden med din jobansøgning, og kommer med gode råd til, hvordan du selv forbedrer ansøgningen. Vi kan også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Premium). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og ansøgning (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Vi gennemgår eller skriver din ansøgning. Med ansøgning (Basis) gennemgår vi din ansøgning og giver dig god feedback på mulige indholdsforbedringer

Ansøgning (Basis)

Vi gennemgår din ansøgning

Vi gennemgår din ansøgning, og giver dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover kommer vi med forslag til, hvordan du kan optimere formuleringer. Ligesom vi også korrekturlæser din ansøgning.

Vi skriver din ansøgning. Med ansøgning (Standard) skriver vi din ansøgning. Vi er først i mål, når du kan godkende vores arbejde.

Ansøgning (Standard)

Vi udarbejder din ansøgning

Vi skriver ansøgningen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med ansøgningen modtager du en Word-fil og en PDF. Ansøgning (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Vi skriver din ansøgning. Med ansøgning (Executive) skriver vi din ansøgning. Vi er først i mål, når du kan godkende vores arbejde. Ansøgning (Executive) er til ledelses- og managementprofiler.

Ansøgning (Executive)

Vi udarbejder din ansøgning

Vi skriver ansøgningen, og du modtager et oplæg til gennemgang. Når du kan godkende ansøgningen, modtager du en Word-fil og en PDF. Ansøgning (Executive) er til job inden for ledelse, projekter, og management.