HJEMMESIDE & WEBSHOP

Outsourcing og fleksibel HR-administration kan være en god løsning. Hvis du har behov for hjælp til HR-opgaver – store som små, kan kan vi hjælpe. Vi løser alle typer opgaver, og kan træde hurtigt til. 

HJEMMESIDE & WEBSHOP

Brug for outsourcing og fleksibel HR-administration. Vi hjælper med alle typer af HR-opgaver, store som små.

BRUG FOR NY HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP?

BRUG FOR NY HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP?

Hvis du har brug for en ny hjemmeside eller webshop, kan vi hjælpe dig i mål. Vores løsninger tage udgangspunkt i WordPress & WooCommerce. Dermed får du en hjemmeside eller webshop, som bygger på nogle veldomumenterede systemer – både hvad angår CMS og eCommerce.

Har du brug for ny hjemmeside eller webshop?

Skal du bruge en flot, brugervenlig og moderne hjemeside eller webshop, der samtidig også er let for dig at administrere, kan vi hjælpe.  Med vores hjælp får du en hjemmeside eller webshop, som sælger dine ydelser eller varer meget professionelt, og giver samtidig dine kunder en god oplevelse, når de besøger din forretning. Vores løsninger er naturligvis både mobilvenlige og sat op til effektiv søgemaskineoptimering.

 

  • Vi designer din hjemmeside eller webshop indtil du er tilfreds
  • Vi opsætter dine tekster og billeder
  • Vi gør din hjemmeside  eller webshop klar til SEO.

WordPress CMS

Vi udvikler alle vores hjemmesider og webshops i WordPress. WordPress er nemlig et nemt CMC-system at arbejde i, og giver stort set ubegrænsede antal muligheder. Mange af vores kunder ønsker desuden selv at administrere deres hjemmeside, efter opsætningen, og her er WordPress utroligt brugervenligt – selv for en, der aldrig har administreret en hjemmeside eller webshop før.

Dertil så er det et meget fleksibelt CMS-system, hvor du får let og ofte gratis adgang til utallige udvidelsesmuligheder. Du kan derfor let tilpasse og udbygge din hjemmeside eller webshop, i takt med at dit behov opstår.

Søgemaskineoptimering er afgørende, for at din hjemmeside eller webshop, genererer værdi i form af kunder og salg. Til dette er WordPress særdeles  godt, da deres CMS. og plugins er meget søgemaskinevenlige.

Til sidst, men ikke mindst er sikkerheden på plads i WordPress, hvilket er afgørende for enhver der har brug for en ny hjemmeside eller webshop. WordPress er utrolig god til at holde deres system opdateret for netop at undgå hackerne.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

KOM GODT I GANG MED SIMPLY.COM

Find dit domæne hos simply.com. Herkan du også læse om deres løsninger til webhotel, webhosting mv. . Hosting, webhoteller og domæner. 

FACEBOOK-ANNONCER

Flexwork kan hjælpe din virksomhed med at annoncering på Facebook. Du vælger selv, i hvilket omfang vi skal hjælpe. Læs her om, Få hjælp til Facebook-annoncering.

FlexWork

FlexWork