CV (Basis)

Med CV (Basis) gennemgår vi dit CV. Du får gode forslag til, hvordan du forbedrer og optimerer dit CV. CV (Basis) kan nemlig være den perfekte måde at give din jobsøgning et ekstra skub. Med vores CV (Basis) går vi i dybden med dit CV og giver konkrete råd til forbedringer. Vi kan også udarbejde dit CV. Ønsker du dette, kan du anvende vores services  CV (Standard) eller CV (Executive). Afhængigt af stillingens ledelsesmæssige ansvarsniveau

CV (Basis)

Få en professionel gennemgang af dit CV med vores basis-service. Denne service er målrettet jobs uden ledelsesmæssigt eller projektledelsesansvar. Vi analyserer dit CV grundigt og leverer forslag til forbedringer, med særligt fokus på din faglige og erfaringsmæssige profil. Dette inkluderer:

 • Konkrete punkter til yderligere styrkelse af dit CV.
 • Sproglige rettelser og korrektion af uheldige formuleringer.
 • Omskrivning af eventuelt for lange eller komplekse sætninger.
 • Forslag til brug af terminologi, der afspejler dit fagområde og branche.

Levering 3-5 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et CV, der skarpt fremhæver dine kompetencer, erfaringer, og både faglige og personlige styrker. Du får et CV, der skiller sig markant ud.

Hvad er CV (Basis)?

Hvorfor vælge CV (Basis)

Er du ny i jobsøgningsverdenen, måske bare træt af at udarbejde CV’er, eller står du med et stillingsopslag til drømmejobbet. Tag et kig på vores CV-service. Med CV (Basis) gennemgår vi dit CV. Du får gode forslag til, hvordan du forbedrer og optimerer dit CV. 

Vores Basis CV-service tilbyder professionel gennemgang af dit CV, og er ideel til dig, der ønsker at skabe dit CV med ekstern ekspertise. Du sender os dit udkast til CV, som vi nøje gennemgår med fokus på dine kompetencer, erfaringer, resultater og personlige profil. Hvis CV’et er målrettet en specifik stilling, tilpasser vi det til stillingsopslaget og din jobansøgning. Du vil modtage forslag til:

 • Konkrete forbedringer for at styrke dit CV.
 • Sproglige justeringer og rettelser af formuleringer.
 • Omskrivning af eventuelt for lange eller komplekse sætninger.
 • Forslag til brug af terminologi, der afspejler dit fagområde og branche.

Det er vigtigt, at du er grundig med udarbejdelsen af dit CV-udkast inden du sender det til os, for at sikre det bedste resultat af vores samarbejde

Hvem kan anvende CV (Basis)?

CV (Basis) er til dig, som søger en dybdegående gennemgang af dit CV. Det kan være for at komme hurtigt i gang med jobsøgningen, og ikke har tid til at gå i dybden med CV’et. Det kan ogs¨være, at du oplever, at din kreativitet trænger til et frisk pust, og har brug for ny inspiration.

Proces | Hvad gør vi?

Vi foretager en grundig analyse af dit CV, med særligt fokus på dine kompetencer, jobmæssige resultater, erfaring og personlige profil. Hvis du har en specifik stilling i sigte, tager vores forslag til forbedringer afsæt i stillingsopslaget. Du modtager konstruktive forslag til forbedringer, herunder:

 • Konkrete punkter, der yderligere styrker dit CV.
 • Sproglige justeringer og korrektion af formuleringer.
 • Omskrivning af sætninger, der måske er for lange eller komplekse.
 • Forslag til brug af fag- og branchespecifik terminologi.

Vi opfordrer altid til, at du omhyggeligt udarbejder dit CV inden du sender det til os, så du får det bedste resultat ud af vores bidrag

Proces | Hvad gør du?

Du sender os dit CV, og eventuelt en ansøgning, samt et relevant jobopslag. Vi anbefaler altid, at du først selv går i dybden med dit CV. Når du selv gør dig umage med CV’et, får du i samspillet med vores sparring, det bedste resultat.