CV (Executive)

CV – Med professionel hjælp (Premium) kan du give din jobsøgning et ekstra boost. Vi dykker dybt ned i dit CV og skræddersyr det til at bringe dig til samtale. Denne service er skræddersyet til kandidater, der søger stillinger med ledelsesansvar.

CV (Executive)

Sådan fungerer processen: Du sender os dit CV, og om nødvendigt, en jobansøgning og et relevant jobopslag. Vi dykker ned i dit CV og analyserer dine kompetencer, erfaring og personlige profil. Hvis CV’et er tiltænkt en specifik stilling, sammenligner vi det med stillingsopslaget og din jobansøgning, såfremt du allerede har udarbejdet en. Baseret på denne analyse skræddersyr vi et nyt CV til dig. Du vil derefter modtage vores første udkast til dit nye CV. Efter at have gennemgået det, bedes du give os feedback om eventuelle mangler eller forbedringer. Vi justerer CV’et baseret på dine kommentarer, og sender det til dig for yderligere gennemgang. Når du er tilfreds og godkender CV’et, sender vi dig en fil, der er klar til at sende til den ønskede stilling.

Levering 7+ arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et CV, der skarpt fremhæver dine kompetencer, erfaringer, og både faglige og personlige styrker. Du får et CV, der skiller sig markant ud.

Hvad er CV (Executive)?

Sådan fungerer CV (Executive)

Vi tilbyder en professionel CV-skribent, der udarbejder dit CV med udgangspunkt i dit nuværende CV eller oplæg. Vi gennemgår dit CV grundigt, og hvis der opstår spørgsmål, tøver vi ikke med at bede om uddybning. Du vil altid modtage vores oplæg til gennemsyn, og vi opdaterer det i henhold til eventuelle forbedringsforslag, du måtte have. Når du er tilfreds med CV’et, modtager du både en Word-fil og en PDF, som er klar til din jobsøgning

Hvorfor benytte CV (Executive)?

Årsagerne kan være flere. Du er ny i jobsøgningsverdenen, og skal måske for første gang nogensinde udarbejde et CV. Her kan det være en stor fordel at søge hjælp til at komme godt i gang uden at skulle bruge utallige timer på det. For mange er udarbejdelsen af (gode) CV’er tidskrævende, især i den indledende fase, hvor man typisk ikke har erfaring i at målrette og forme CV’et til stillingen.

Det kan også være, at du har brug for ny motivation i din jobsøgning. Her kan en erfaren CV-skribent med et  professionelt perspektiv hjælpe med at løfte dit CV, og bringe dig tættere på jobsamtalen. En anden god grund til at søge hjælp er, at du blot ønsker at lande drømmejobbet, som brænder for, og derfor ønsker hjælp til at sikre jobsamtalen.

Hvem kan anvende CV (Executive)?

CV (Executive), er målrettet kandidater, der søger stillinger med ledelsesmæssigt og/eller projektledelsesansvar.

Proces | Hvad gør vi?

Vi foretager en grundig gennemgang af dit CV og andet relevant materiale, såsom tidligere jobansøgninger og relevante stillingsopslag. Ud fra dette kortlægger vi dine styrker, kompetencer, erfaringer og resultater fra dine tidligere jobs. Hvis du har en specifik stilling i tankerne, sammenholder vi dit CV med stillingsopslaget for at sikre et præcist match.

Proces | Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til et CV, sammen med en evt. jobansøgning og et relevant stillingsopslag. Hvis du ikke har et oplæg til et CV, modtager du en CV-guide af os, som du udfylder. Efter at vi har modtaget dit materiale, gennemgår vi det, og stiller uddybende spørgsmål.