CV (Standard)

Med CV (Standard) udarbejder vi dit CV fra bunden af.  Du får et skarpt og målrettet CV, der øger dine chancer for at nå til jobsamtale. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der virker, når arbejdsgiveren vurderer dit CV. Vores mål er altid at præsentere dine kompetencer, erfaringer og resultater på en måde, der fanger arbejdsgiverens opmærksomhed, og bringer dig et skridt tættere på jobsamtalen.

CV (Standard)

Med CV (Standard) får du en professionel CV-skribent til at udarbejde dit CV. Du sender os dit CV, jobhistorik eller et link til din LinkedIn-profil sammen med et relevant jobopslag. Vi dykker ned i dit CV og identificerer dine kompetencer, erfaringer, og din personlige profil. Hvis det er til en specifik stilling, tilpasser vi dit CV til stillingsopslaget og til den konkrete stilling. Du modtager CV’et til gennemgang. Når du er tilfreds, sender vi dig en klar fil, der er klar til at blive sendt til den ønskede stilling.

Leveringstid 5-7 arbejdsdage.

Send os dine spørgsmål, vi svarer dig så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et CV, der skarpt fremhæver dine kompetencer, erfaringer, og både faglige og personlige styrker. Du får et CV, der skiller sig markant ud.

Hvad er CV (Standard)?

CV (Standard) er en service til dig, der selv ønsker at alliere dig med en professionel CV-skribent, der både udarbejder og opsætter dit CV. Vi udarbejder dit CV, med udgangspunkt i dit eget oplæg til CV’et. Når du kan godkende det nye CV, modtager du en fil, der er klar til at anvende i din jobsøgning.

Hvorfor uddelegere dit CV?

At udarbejde et CV kan være en ny opgave for dig, og du vil gerne starte godt uden at bruge mange timer på det. For de fleste er det en tidskrævende proces at lave et (godt) CV, især i starten, når man typisk ikke har meget erfaring. Samtidig er CV’et afgørende, da de fleste arbejdsgivere vurderer kandidater ud fra CV’et.

Det kan også være, at du er træt af at arbejde intensivt med dit CV og har brug for friske og professionelle øjne for at komme tættere på jobsamtalen. En anden god grund er, at du simpelthen vil have det drømmejob, som du brænder for, og derfor ønsker hjælp til at sikre dig samtalen.

Hvem kan anvende CV (Standard)?

CV (Standard) er til dig, der søger stillinger uden ledelses- og/eller projektledelsesansvar.

Proces | Hvad gør vi?

Vi dykker ned i dit CV, kortlægger dine kompetencer, erfaring og personlige profil. Skal du bruge CV’et til en specifik stilling, sammenligner vi det med stillingsopslaget og gerne også din jobansøgning, eller oplæg til jobansøgning. Med udgangspunkt i vores kortlægning udarbejder vi et nyt CV til dig. Når vi har lavet første udkast til dit nye CV, sender vi det til dig til gennemgang. Vi beder dig om at kigge det igennem og komme med eventuelle forbedringsforslag. Baseret på dine input udarbejder vi en yderligere revision af dit CV. Når du godkender denne version, sender vi dig en fil, som du kan bruge til din jobsøgning.

Proces | Hvad gør du?

Proces: Hvad gør du? Du sender os dit nuværende CV eller et oplæg til CV, samt gerne en jobansøgning og et relevant jobopslag.