Erhvervsrengøring

Professionel og grundig rengøring til erhvervsdrivende. F.eks. kontor, kantiner, mødefaciliteter, byggeprojekter m.m.

Erhvervsrengøring

Hvis jeres virksomhed søger et rengøringsfirma, der er gør sig umage og samtidig er både professionel, effektiv, og fleksibel, så er det os I søger. FlexWork tilbyder rengøring af både kontorer, butikker, saloner og andet. Vores erhvervsrengøring tilbydes i hele Danmark. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Erhvervsrengøring til dit behov

Når du vælger os til at rengøringen i din virksomhed, kan du sammensætte rengøringen, så den til fulde matcher dine behov og ønsker. Vi tilbyder nemlig både erhvervsrengøring i forbindelse med enkeltstående opgaver og som løbende samarbejdsaftale. Uanset hvilket behov du har, matcher vi desuden markedets priser og tilbud.

Ansvarligt rengøringsfirma

Som et ansvarligt rengøringsfirma overholder vi alle gældende krav og standarder i branchen, og vi går op i at vores rengøringsmedarbejdere altid kan forvente en fair behandling. Vi kompenserer naturligvis alle medarbejderne i overensstemmelse med gældende overenskomster.

Uforpligtende snak

Vi udfører dagligt erhvervsrengøring i hele Danmark, og er også klar til at hjælpe jer. Hvis I vil vide mere om vores forskellige tilbud, skal I være mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder professionel og fleksibel erhvervsrengøring. F.eks. rengøring af butikslokaler, kontorer m.m.