JOBSØGNINGSPAKKE

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke, i en eller flere uger. Det er jobsøgningspakken til dig, der har behov for at udlicitere jobsøgningsarbejdet. Enten fordi du har behov for en mere professionel tilgang, eller fordi du er kørt træt i jobsøgningen.

JOBSØGNINGSPAKKE

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke, i en eller flere uger. Vi gør arbejdet for at få dit drømmejob, du møder på arbejdet, og gør en god insats.

JOBSØGNINGSPAKKE

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke. Med jobsøgningspakken udliciterer du ganske enkelt din jobsøgning i et par uger eller mere. Jobsøgningspakken er til alle, der i en periode har behov for friske øjne på jobsøgningen.

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke, og udliciter din jobsøgning i en eller flere uger.

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke?

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke og lad os overtager jobansøgningen, i en eller flere uger. Vi varetager ganske enkelt jobsøgningen fra A til Z. Det eneste du skal gøre er at møde op til jobsamtalerne, sm du forhåbentligt får ud af vores indsats.

 

Hvem kan få hjælp med en komplet jobsøgningspakke?

Jobsøgningpakken er en service alle kan benytte. Dog er der en prisforskel på modulerne, alt efter om du søger job med eller uden ledelsesmæssigt ansvar.

 

Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til en jobansøgning eller en tidligere jobansøgning samt CV eller oplæg hertil. Derudover sender du os konkrete stillingsopslag, som du ønsker at vi skal søge. Ud fra dit materiale udarbejder vi to jobansøgninger og tilpassede CV’er om ugen, og sender disse til arbejdsgiveren.

Hvad gør vi?

Ud fra dit oplæg, udarbejder vi hver uge to ansøgninger. Ansøgningerne og CV’et målrettes naturligvis til de konkrete stillinger, som du søger. Du har direkte adgang til dine ansøgninger via din job-e-mail. Det eneste du skal gøre er sende os følgende:

  • Dit oplæg til en ansøgning og CV
  • Oplysninger om, hvilken type stillinger du søger
  • Oplysninger om, hvilke brancher, du er interesseret i
  • Oplysninger om, hvor i landet du søger job.

Hvorfor vælge vores hjælp med en komplet jobsøgningspakke?

Det kan være, at det er nyt for dig at skrive jobansøgninger, og ønsker at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i det. For de fleste er det meget tidskrævende at skrive (gode) jobansøgninger og CV’er. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en jobansøgning.

Det kan også være, at du er træt af at skrive jobansøgninger og tilpasse dit CV, og derfor har brug for, at en professionel jobsøgnings-skribent, som med friske og professionelle øjne, kan komme bringe dig tættere på den jobsamtale. En anden god grund, er at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, og derfor ønsker hjælp til at få den jobsamtale i hus.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til jobansøgnings-opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en jobsøgningsopgave for dig, løser vi den, som om det var vores egen jobsøgning.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at få professionel hjælp med vores jobsøgningspakke, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg var virkelig kørt træt i jobsøgningen, og det resulterede naturligvis at mine jobansøgninger, bare ikke blev gode nok. Jobsamtalerne udeblev da også. Jeg valgte derfor at købe en jobsøgninspakken. Med jobsøgningspakken, fik jeg den nødvendige pause – dog uden at selve jobsøgningen bev sat på pause. Jeg kom simpelthen til jobsamtale på en af deres ansøgninger, og fik jobbet. Derfor den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.

 

Lisbeth (Økonomimedarbejder)

DET SIGER KUNDERNE

Jeg havde besluttet mig for et jobskifte, og skulle i gang med at søge lederstillinger, som Indkøber. Jeg syntes ikke, at jeg sådan rigtig fik fremhævet mine jobresultater godt nok. Derfor valgte jeg jobsøgningspakken fra Flexwork. Flexwork udarbejdede fire ansøgninger og tilhørende CV, til fire stillinger, som jeg selv havde valgt. De er virkelig dygtige, og jeg kom til samtale til hele to af stillingerne, som jeg søgte.

Lars (Indkøber)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork