FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIT CV

Få professionel hjælp til dit CV. Vi trækker vi på vores store erfaring med at rekruttere medarbejdere.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIT CV

Få professionel hjælp til dit CV. Vi trækker vi på vores store erfaring med at rekruttere medarbejdere.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIT CV

Professionel hjælp til dit CV. Vi trækker vi på vores store erfaring med at rekruttere medarbejdere.

CV

Hvis du skal eller allerede er i gang med at søge job, kan det være en god idé at få professionel hjælp til dit CV. Med vores hjælp, får du et CV, der fremhæver dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet. Dette øger markant dine muligheder for at komme til jobsamtale. Du får ganske enkelt et CV, der sælger din kompetencer, erfaringer og jobmæssige resultater, til en potentielt ny arbejdsgiver.

CV

Hvis du skal eller allerede er i gang med din jobsøgning, kan det være en god idé at få professionel hjælp til dit CV. Det øger nemlig markant dine muligheder for at komme til jobsamtale.

Få professionel hjælp til dit CV

Når det handler om at få professionel hjælp til dit CV, har Flexwork fingeren på pulsen. Vi har erfaringen og ved hvad der virker og ikke virker, når arbejdsgiveren gennemgår dit CV. Dertil lægger vi os også altid i selen for, at du få et CV, der professionelt, og på bedst mulige vis, sælger dine kompetencer, erfaringer og resultater, til en potentiel arbejdsgiver. Vores målsætning er altid, at vores hjælp får dig til jobsamtale. Som jobsøgende, kan vi enten fungere som professionel sparringspartner på sidelinjen, mens du selv udarbejder dit CV, eller påtage os hele opgaven med at udarbejde CV’et. Uanset, hvilken løsning du vælger, er vi grundige og professionelle, og du får et spot-on CV.

Sådan arbejder vi med dit CV

Når vi hjælper dig med dit CV er vi grundige, og går i dybden med at kortlægge dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater. Derefter arbejder vi systematisk med at matche kompetencerne, erfaringerne og resultaterne med  jobbet, som du søger. Herefter modtager du vores først udkast til selve CV’et. Her ønsker vi at få dine bidrag til mangler, forbedringsforslag osv. Når dette er på plads, udarbejder vi vores forslag til dit CV. Du får CV’et til gennemgang, og godkendelse.

Hvis du har brug for en pause fra din din jobansøgning

Hvis du er jobsøgende, men i en periode ikke har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du også udlicitere jobsøgningen til os.  Når du udliciterer jobsøgningen til os, søger vi to relevante stillinger hver uge, og udarbejder både jobansøgningerne og tilpasser CV’et, så det er målrettet til hver stilling, som vi søger.

 

Hvis du er i tvivl, spørg os

Hvis du overvejer at bruge professionel hjælp eller sparring til dit CV, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi gør altid vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

CV (BASIS)

CV (Basis) er målrettet til dig, der søger ‘Stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar’. Du ønsker os som professionel sparringsparnter, men foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv CV’et.

PROCES & PRIS

Du sender os dit CV sammen med en evt. jobansøgning og stillingsopslag. Vi gennemgår grundigt dit materiale med fokus på personlige styrker, kompetencer og erfaringer. Ud fra dette udarbejder vi vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser desuden CV’et. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i dit  CV.

PRIS

FØR DKK 895,00 

DKK 670,00

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

CV (STANDARD)

CV (Standard) er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Uden Ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, og går derefter i gang med at producere CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, såfremt der er behov for det. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende til det job, som du søger.

PRIS

FØR DKK 1.595,00 

DKK 1.195,00

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

CV (PREMIUM)

CV (Premium) er til dig, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar. Du ønsker ikke selv at skrive CV’et, og bruger derfor os til at udarbejde et professionelt CV, fra start til slut.

PROCES & PRIS

Du sender os dit materiale i form af et oplæg til CV, et stillingsopslag og en evt. ansøgning. Vi gennemgår dit materiale grundigt, – med særlig fokus på relevante resultater, men naturligvis også med fokus på die kompetencer, erfaringer og styrker i øvrigt. Med udgangspunkt i vores gennemgang producerer vi CV’et. Undervejs stiller vi dig spørgsmål, efter behov. Du får filen til gennemgang, og først når du kan godkende filen, modtager du et CV, som er klar til at sende.

PRIS

FØR DKK 2.395,00 

DKK 1.795,00

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Tjek disse få, men gode råd til din jobansøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale Søg jobbet Jobent har samet nogle korte og gode input til din jobansøgning. 

SOME OG JOBSØGNING!

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork