FÅ PROFESSIONEL SPARRING MED CV (BASIS)

Til dig, der ønsker at få professionel sparring med CV (Basis). Et CV, der får dig til jobsamtale.

FÅ PROFESSIONEL SPARRING MED CV (BASIS)

Til dig, der ønsker at få professionel sparring med CV (Basis). Et CV, der får dig til jobsamtale.

FÅ PROFESSIONEL SPARRING MED CV (BASIS)

Få professionel sparring med CV (Basis). Et CV, der får dig til jobsamtale.

CV (BASIS)

Få professionel sparring med CV (Basis). Med vores CV (Basis) bliver du klædt på at udarbejde dit CV, så CV’et imødekommer de krav og ønsker, som virksomheden, har til deres kommende nye medarbejder. Vi gennemgår dit materiale, og kommer med skarpe input, til hvilke elementer og fokusområder du skal prioritere i dit CV.

CV (BASIS)

Få professionel sparring med CV (Basis). Vi gennemgår dit materiale, og kommer med skarpe input, til hvilke elementer og fokusområder du skal prioritere i dit CV.

Få Professionel sparring med CV (Basis)

Op til 80% af arbejdsgiverne, gennemgår dit CV, uden først at læse din jobansøgning. Hvis dit CV ikke vækker deres interesse, bliver du sorteret fra. Derfor et professionelt CV afgørende, når du er jobsøgende. Med CV (Basis kan du få professionel sparring, når du udarbejder dit CV.

Hvad er CV (Basis)?

CV (Basis) er en service til dig, der selv ønsker at udarbejde dit CV, men som samtidig ønsker en professionel sparringspartner.

Hvem kan benytte CV (Basis)?

Du kan benytte dig af CV (Basis) såfremt dit CV skal anvendes til stillinger uden nogen form for ledelsesmæssigt ansvar.

CV (Basis) Hvad gør du?

Du sender os dit CV, og eventuelt også en jobansøgning samt et relevant jobopslag. Vi anbefaler, at du dog først selv går i dybden med dit CV. Når du selv gør dig umage med CV’et, får du i samspillet med vores sparring, det bedste resultat.

CV (Basis) Hvad gør vi?

Vi går i dybden med dit CV. Vores fokus er dine kompetencer, jobmæssige resultater, erfaring og din personlige profil. Hvis du skal bruge CV’et til en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med stillingsopslaget og din jobansøgning. Du modtager dybdegående forslag til: indholdsmæssige forbedringer. Du modtager forslag til:

  • Konkrete punkter, som yderligere kan styrke dit CV.
  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, der afspejler fagområde og branche.

 

Hvorfor få professionel sparring med CV (Basis)?

For de fleste er det meget tidskrævende at udarbejde et godt CV. Ikke mindst i den første periode af jobsøgningen, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at udarbejde et CV. Det kan f.eks. være, at det er nyt for dig at udarbejde et CV, og at du derfor ønsker at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i at udarbejde CV’et. Ved at få sparring hos en professionel CV-skribent, får du værdifulde input og konkrete forslag til, hvordan du kommer i mål med at udarbejde et spot-on CV. Hvis du ikke bliver ansat ved det første job, som du søger, har du et rigtig godt udgangspunkt til CV’et til din næste jobansøgning. Det sparer dig for rigtig mange timer, og dertil mange frustrationer. 

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, og nu er træt af at udarbejde og tilpasse dit CV. Her kan det være en rigtig god ide at få sparring hos en professionel CV-skribent. Skribenten kan med hans erfaring og professionelle og friske øjne, komme med værdifulde forslag til forbedringer af dit CV.

En anden god årsag til at få professionel sparring til dit CV er, hvis du står med stillingsopslaget til drømmejobbet, og altså ‘bare’ skal have den der jobsamtale i hus, så jobbet kan blive dit.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en CV-opgave for dig, løser vi den, som om det var vores egen jobsøgning.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at bruge professionel sparring til dit CV, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Flexwork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork