FÅ PROFESSIONEL HJÆLP MED CV (PREMIUM)

Til dig, der ønsker at få professionel hjælp med CV (Premium). Du får et CV, målrettet til ledelsesmæssige jobs.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP MED CV (PREMIUM)

Til dig, der ønsker at få professionel hjælp med CV (Premium). Du får et CV, med fokus på ledelsesmæssige jobs.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP MED CV (PREMIUM)

Få professionel hjælp med CV (Premium). Et CV, målrettet til ledelsesmæssige jobs.

CV (PREMIUM)

At få en arbejdsgiver til at lægge særligt mærke til dit CV forudsætter, at du tilnærmelsesvis opfylder arbejdsgiverens krav. Da arbejdsgivere tillægger oplysningerne i dit CV meget høj værdi, når de sammenholder dig med øvrige kandidater, har dit CV en afgørende rolle for din succes med jobsøgningen. Med professionel hjælp med CV (Premium) får du det rette fokus på dine styrker, kompetencer, resultater og erfaringer.

CV (PREMIUM)

Med professionel hjælp med CV (Premium) får du det rette fokus på dine styrker, kompetencer, resultater og erfaringer.

Få Professionel hjælp med CV (Premium)

Med CV (Premium) gennemgår vi dit job-relaterede materiale, og kommer med værdifulde input til, hvilke elementer og fokusområder du skal prioritere i dit CV. Det er nemlig sådan, at omkring 80% af arbejdsgiverne, gennemgår dit CV, uden først at læse din jobansøgning. Hvis dit CV ikke vækker interesse, bliver du sorteret fra. Med et top-professionelt CV, kan du sikre at en arbejdsgiver læser netop dit CV.

Hvad er CV (Premium)?

CV (Premium) er en service til dig, der ønsker at alliere dig med en professionel CV-skribent, der gennemgår dit jobmæssige materiale, og ud fra denne dybdegående gennemgang udarbejder og opsætter dit CV: Du modtager et CV, der er klart til at anvende i din jobsøgning.

Hvem kan benytte CV (Premium)?

Du kan benytte dig af CV Premium), når du søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar. 

CV (Premium) Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til et CV, sammen med en evt. ansøgning og et evt. stillingsopslag. Vi anbefaler altid, at du har gjort dig umage med det CV-oplæg, som du sender til os. Når du gør det, får du det bedste resultat ud af vores service. Vores erfaring er nemlig, at når du selv har været grundig med dit CV-oplæg, får du formidlet langt flere af dine kompetencer, erfaringer og resultater, videre til os. Netop dette gør, at vi har det bedst mulige udgangspunkt, og at du derfor  får et CV, som afspejler dig, dine resultater, dine kompetencer og din erfaring, bedst muligt.

CV (Premium) Hvad gør vi?

Vi går i dybden med dit CV og andet relevant materiale. F.eks. tidligere jobansøgninger, relevant stillingsopslag o.l. og kortlægger herefter dine  styrker, kompetencer, erfaring og jobmæssige resultater. Hvis du skal bruge CV’et til en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med stillingsopslaget og din jobansøgning – hvis du vel at mærke har en jobansøgning eller et oplæg til jobansøgningen.

Med udgangspunkt i vores kortlægning, udarbejder vi et nyt CV til dig. Derefter modtager du vores første udkast til dit nye CV. Udkastet vil vi bede dig om at gennemgå, med henblik på at give os en tilbagemelding på mangler, forbedringsmuligheder o.l. Ud fra din tilbagemelding udarbejder vi CV’et, som du modtager til gennemgang og godkendelse.

 

Hvorfor få professionel hjælp med CV (Premium)?

For de fleste er det meget tidskrævende at udarbejde et godt CV. Ikke mindst i den første periode af jobsøgningen, hvor man typisk ikke har nogen erfaring med at udarbejde et CV. Ved at få professionel hjælp hos en af vores professionelle CV-skribenter, får du et CV, der profilerer dine styrker, kompetencer, resultater og erfaringer, på bedst mulige vis. Det sparer dig samtidig for rigtig mange timer, og dertil mange frustrationer. 

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, og nu er træt af at udarbejde og tilpasse dit CV. Her kan vores CV-skribent med sin erfaring og med friske og professionelle øjne, udarbejde et top-professionelt CV.

En anden god årsag til at få professionel sparring til dit CV er, hvis du står med stillingsopslaget til drømmejobbet, og altså ‘bare’ skal have den der jobsamtale i hus, så jobbet kan blive dit.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven med at udarbejde dit CV. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en CV-opgave for dig, løser vi den, som om det er vores eget CV, vi arbejde på.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at bruge professionel sparring til dit CV, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra Flexwork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork