FACEBOOK-ANNONCER

Få hjælp til annoncering på Facebook, der giver flere kunder til din virksomhed.

FACEBOOK-ANNONCER

Få hjælp til annoncering på Facebook, der giver flere kunder til din virksomhed.

FACEBOOK-ANNONCER

Få hjælp til annoncering på Facebook, der giver flere kunder til din virksomhed.

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

Facebook-annoncer

Du har måske en Facebook virksomhedsside, men det kniber lidt med at få annoncerne til at køre. De fleste virksomheder, forretninger og selvstændige har god profit ved at annoncere på deres Facebook virksomhedsside. Som Danmarks største sociale medie, er der nemlig gode (og ofte uanede) muligheder for at eksponering og salg, genereret via virksomhedssiden. Dog kniber det med tiden og måske også med værktøjerne til at have et velfungerende annonce-setup. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvorfor vores hjælp til Facebook-annoncer?

Du har ganske enkelt ikke tid til at udnytte salgspotentialet på din Facebookside.
Du vil gerne have en effektiv og stabil annoncering på din virksomhedsside.
Du synes at det er svært selv at administrere facebook-annoncerne
Du får ikke fulgt op på om dine facebook annoncer leverer den forventede værdi
Ingen binding.

Hvordan arbejder vi?

Vi kan hjælpe dig med at booste din forretning på Facebook. Vi sørger for at klargøre din Facebookside til annoncering. Klargøringen kan dels handle om at opdatere selve Facebooksiden, såvel som opsætning af Facebook-pixels og selve annoncen/erne. Vi går i dybden med, hvem dine målgrupper er, og sørger derefter for at opsætte Facebook-annoncerne, således, at de bliver vist for alle de rigtige personer – og kun for dem. Vi følger Facebook annoncerne tæt hver dag. Det gør vi, så vi kan justere med det samme, hvis annoncerne ikke giver det forventede afkast.

FACEBOOK ANNONCEPAKKER

SÅDAN ARBEJDER VI MED DINE FACEBOOK-ANNONCER

Sparring til valg af Facebook-annoncer

Facebook er ikke til at komme udenom  i dag. Facebook er nemlig en særdeles effektiv kanal til at booste dit salg. Facebook stiller endda et effektivt annoncesystem og analyseværktøj til rådighed. Du kan derfor let lede dine kunder direkte ind til en relevant side på din hjemmeside eller webshop. Du kan også segmentere på alt fra geografisek områder, til køn, alder, interesser m.m. Dvs. at du kan ramme lige præcis de kundegrupper, der er mest relevant til dine ydelser og/eller produkter. Du kan endda nå de personer, der har været inde på din hjemmeside eller webshop med annoncer på Facebook – også kaldet retargeting eller remarketing.

Opsætning af Facebook-annonce/er

Inden vi igangsætter den første Facebook-kampagne udarbejder vi den grafiske opsætning af din/e annonce/r. Det er valget af din pakkeløsning, der afgør, antallet af annoncer, som vi udarbejder ved opstart.

Ugentlig tilbagemelding

Du får hver uge en skriftlig status på din kampagne/er. Det er en kort status af kampagnens/ernes performance.

Evaluering af kampagne/r

Efter hver annoncekampagne vil du modtage en evaluering af Facebook-annoncens/ernes performance, samt feedback på hvilke justringer vi har foretaget, såfremt vi har vurderet at det er nødvendigt at foretage justeringer af kampagnen/erne undervejs.

BLIV KLOGERE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og hurtigt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for via e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver. Vi kan hjælpe med alle typer af HR-administrative opgaver – fra MUS til rekruttering og APV m.m.

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trens og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går altid efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork