GRAFISK DESIGN TIL DIN FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Få hjælp til grafisk design til Facebook-virksomhedssiden, og få en side, der skaffer kunder til din virksomhed.

GRAFISK DESIGN TIL DIN FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Få hjælp til grafisk design til din Facebook-virksomhedsside.

GRAFISK DESIGN TIL DIN FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Få hjælp til grafisk design til din Facebook-virksomhedsside

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

Grafisk design til virksomhedssiden på Facebook

Du har måske en Facebook-virksomhedsside, men det kniber lidt med det grafisk design til virksomhedssiden. Derfor er du måske heller ikke så aktiv, når det gælder profilering af din virksomhed på Facebook. De fleste virksomheder, forretninger og selvstændige har god profit ved at have en aktiv og professionel Facebook-virksomhedsside. Som Danmarks største sociale medie, er der nemlig gode (og ofte uanede) muligheder for at eksponering og salg, genereret via Facebook-virksomhedssiden. Som regel kniber det dog med tiden og måske også med værktøjerne til at have en velfungerende Facebook-virksomhedsside. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvorfor vores hjælp til grafisk design på Facebook-virksomhedssiden?

Du har ikke tid til selv at udarbejde grafisk materiale til  din Facebook-virksomhedsside.
Du har ikke værktøjerne til at udarbejde de grafiske elementer, som du skal bruge på din Facebook-virksomhedsside.
Du har både ideerne og værktøjerne, men bruger tiden på andre dele af  din forretning.
Ingen binding.

Hvordan arbejder vi?

Du uddelegerer en eller flere opgaver vedrørende grafisk design til din Facebook-virksomhedsside, til os.  Vi udarbejder de grafiske opsætninger, som du ønsker og har behov for, således at de er klar til at poste, når du ønsker det. Inden vi går i gang, sætter vi os godt ind i din forretning og målgrupperne. Ud fra dette, udarbejder grafikken til din Facebook-virksomhedsside. Du ønsker måske selv at stå for teksten til det grafiske Facebook-materiale, men hvis du ikke selv ønsker at producere teksten, kan vi også hjælpe med dette.

FACEBOOK GRAFISK DESIGN

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for felterne som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på ny viden, nye trends og nye teknologier, og vi trækker naturligvis også en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til opgaverne som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

BLIV KLOGERE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork