FACEBOOK GRAFISK DESIGN

FACEBOOK ER DET POPULÆRESTE SOCIALE MEDIE I DANMARK. DU KAN DERFOR ØGE DIT SALG MARKANT VED AT ANNONCERE MED DINE PRODUKTER ELLER YDELSER PÅ FACEBOOK

FACEBOOK GRAFISK DESIGN

Kontakt Guri Schmidt hos Flexwork, og hør nærmere.

Du har tid til selv at udarbejde grafisk materiale til  din Facebook-virksomhedsside.
Du har ikke værktøjerne til at udarbejde de grafiske elementer, som du skal bruge på din Facebook-virksomhedsside.
Du har måske værktøjerne, men synes at dubruger tiden meget bedre, hvis du bruger den på noget andet i din forretning.
Ingen binding.

HJÆLP TIL GRAFIK OG TEKST TIL DIN FACEBOOK-VIRKSOMEHDSSIDE

Grafik & tekst

En aktiv Facebook-virksomhedsside kræver tid. Ikke mindst til at det der følger med back-end. Opgaver, som skal laves, før du overhovedet kan komme i gang med dit første opslag.  Her kan vi hjælpe. Du kan nemlig uddelegere de grafiske opgaver, som relaterer sig til din Facebook-virksomhedsside, til os.  Vi kan lave alle de grafiske opsætninger, som du ønsker og har behov for, således at de er klar til at poste, når du ønsker det. Inden vi går i gang, sætter vi os godt ind i din forretning og målgrupperne. Ud fra dette, udarbejder grafikken til din Facebook-virksomhedsside. Du ønsker måske selv at stå for teksten til det grafiske Facebook-materiale, men hvis du ikke selv ønsker at producere teksten, så kan vi også hjælpe med dette.

HVORFOR SÅ VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi er sådan nogle, der har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00