FACEBOOK-PAKKER

Vi tilbyder Facebook-pakker til din virksomhed. Vælg pakken, der matcher jeres behov.

FACEBOOK-PAKKER

Vi tilbyder Facebook-pakker til din virksomhed. Vælg pakken, der matcher jeres behov.

FACEBOOK-PAKKER

Vi tilbyder Facebook-pakker til din virksomhed. Vælg pakken, der matcher jeres behov.

FACEBOOK-PAKKER TIL DIN VIRKSOMHED

Facebook-pakker til din virksomhed. Du kan vælge en eller flere Facebppk-pakker, alt efter om du allerede er godt i gang med dine salgsfremmede aktiviteter på Facebook, eller skal i gang med salgsfremmende aktiviteter.

FACEBOOK ANNONCEPAKKER

FACEBOOK GRAFISK DESIGN

SÅDAN ARBEJDER VI MED FACEBOOK

Facebook-pakker til din virksomhed

Når vi tilbyder Facebook-pakker til din virksomhed, er det for at du kan vælge, hvordan vi hjælper dig med din Facebook-virksomhedsside. Alt efter om du allerede er godt i gang med dine salgsfremmede aktiviteter på Facebook, eller skal i gang med salgsfremmende aktiviteter.

Alt fra opsætning til kampagner

Du kan f.eks. vælge at vi hjælper dig Got i gang med din Facebook-virksomhedsside, og at du derefter selv administrerer dine aktiviteter på virksomhedssiden. I den forbindelse har du mulighed for at bruge os til at udarbejde materialet til dine aktiviteter. DU har også mulighed for at udlicitere din Facebook-virksomhedsside til os. Det betyder at vi står for alle opgaverne, som du ønsker det. Det kan være alt fra posts, annoncekampagner, evalueringer til kundehenvendelser m.m.

Ugentlig tilbagemelding

Hvis du vælger os til at administrere f.eks. posts og kampagner, modtager du hver uge en skriftlig status på din kampagne/er. Det er en kort status af  aktiviterernes kampagnens/ernes performance. Såfremt, der har været behov for at justere i de planlagte aktiviteter, fr du også en tilbagemelding herom.

Ugentlig tilbagemelding

Hver måned afholder vi desuden et møde med dig, for at planlægge kommende aktiviteter. Mødet kan være personligt eller online.

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trends og nye teknologier, og på hinandens kompetencer. Vi har derfor altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til opgaverne som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

BLIV KLOGORE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork