FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

En Facebook virksomhedsside kan være et meget god platform til at nå både nye og eksisterende kunder.

FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

En virksomhedsside på Facebook, kan være en rigtig god platform til at nå både nuværende og nye kunder.

FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

En virksomhedsside på Facebook, kan være en meget god platform til at møde både nuværende og nye kunder.

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

Facebook virksomhedsside

Hvis du ikke allerede har en Facebook virksomhedsside, kan det være værd at overveje, om en professionel Facebook-virksomhedsside kan bidrage positivt til din virksomhed eler forretning. Mange virksomheder, forretninger og selvstændige har nemlig gode resultater ved at have en aktiv og professionel Facebook virksomhedsside. Som Danmarks største sociale medie, er der nemlig gode (og ofte uanede) muligheder for at eksponering og salg, genereret via dine aktiviteter på virksomhedssiden.  For ganske få midler, kan vi hjælpe dig godt igang med din virksomhedsside.

Hvorfor vores hjælp til din Facebook virksomhedsside?

Du har ikke selv tid til at oprette eller vedligeholde en virksomhedsside.
Du har ikke værktøjerne til at lave din virksomhedsside flot og professionel.
Du har ikke selv tiden til at besvare på henvendelser
Du synes at det er svært at finde på indhold til opslag
Du vil gerne gøre det mere i konkurrencer, men det bliver bare ikke til noget.
Ingen binding.

Du har besluttet at have en professionel og aktiv Facebook virksomhedsside. Det kan også være at du allerede har en virksomhedsside, men hverken har tiden eller værktøjerne til at holde den aktiv. For ganske få midler kan vi hjælpe dig med din Facebook virksomhedsside. Vi sørger dels for at klargøre virksomhedsssiden, og dels for at komme med forslag til og derefter planlægge relevant indhold til virksomhedssiden. Vi analyserer løbende på effekten af vores indsatser og justerer indsatserne ud fra, hvad der skaber mest værdi for din virksomhed, dine produkter eller dine ydelser.

Hvordan arbejder vi?

Du uddelegerer en eller flere opgaver vedrørende grafisk design til din Facebook virksomhedsside, til os.  Vi udarbejder de grafiske opsætninger, som du ønsker og har behov for, således at de er klar til at poste, når du ønsker det. Inden vi går i gang, sætter vi os godt ind i din forretning og målgrupperne. Ud fra dette, udarbejder grafikken til din virksomhedsside. Du ønsker måske selv at stå for teksten til det grafiske Facebook-materiale, men hvis du ikke selv ønsker at producere teksten, så kan vi også hjælpe med dette.

FACEBOOK-PAKKER FOR VIRKSOMHEDSSIDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED DIN FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

Sparring til valg af aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside

Vi sætter os godt ind i din virksomhed og forretning, med henblik på at byde ind vores erfaring mht. hvad der virker godt og, hvad der virker mindre godt på Facebook. Efter aftale med dig, kommer vi derefter med et forslag til løbende aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside. 

Klargøring af din Facebook-virksomhedsside

Hvis du indgår en aftale med os om din virksomhedsside klargør vi din side. Dvs. at vi gennemgår din virksomhedsside, og foretager de opdateringer af siden, som der måtte være behov for. Opdateringerne kan både vedrøre tekstindhold og grafisk indhold. Hvis du ikke har en virksomhedsside, opretter vi naturligvis en side til dig. Ligesom vi leverer og opsætter indhold og grafisk design.

Evaluering af aktiviteter

En gang om måneden modtager du en evaluering af vores aktiviteter. Her kommer vi også med forslag til ændringer, såfremt vi vurderer at det vil gavne din virksomhed og forretning.

Nye aktiviteter til din Facebook-virksomhedsside

Det er naturligvis afgørende for dig – og for os – at aktiviteterne på din Facebook-virksomhedsside skaber god værdi for din virksomhed og forretning. Hvad enten det handler om flere likes, større engagement eller flere kunder. Derfor følger vi alle aktiviteterne grundigt, og oplever vi aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside, der giver god værdi eller aktiviteter, der ikke giver en tilfredsstillende værdi, sadler vi om. Det kan også være at der opstår nye muligheder, som bør afprøves på din virksomhedsside. Uanset baggrunden, så hører du fra os med det samme, hvis vi vurderer at der er behov for ændringer af aktiviteterne på Facebooksiden. 

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trends og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

BLIV KLOGORE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork