FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

FACEBOOK ER DET POPULÆRESTE SOCIALE MEDIE I DANMARK. DU KAN DERFOR ØGE DIT SALG MARKANT VED AT ANNONCERE MED DINE PRODUKTER ELLER YDELSER PÅ FACEBOOK

FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Kontakt Guri Schmidt hos Flexwork, og hør nærmere.

Du har ikke selv tid til at oprette eller vedligeholde en Facebook-virksomhedsside.
Du har ikke værktøjerne til at lave din Facebookvirksomhedsside flot og professionel.
Du har ikke selv tiden til at besvare på henvendelser
Du synes at det er svært at finde på indhold til opslag
Du vil gerne gøre det mere i konkurrencer, men det bliver bare ikke til noget.
Ingen binding.

HJÆLP TIL FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Du skal måske have en ny Facebook-virksomhedsside. Eller måske har du allerede en virksomhedsside, men har ikke tiden eller værktøjerne til at holde den aktiv. Vi kan hjælpe dig med din Facebook-virksomhedssiden. Vi sørger dels for at klargøre din Facebookside til aktiviteterne, og dels for at planlægge relevant indhold for virksomhedens målgrupper. Vi analyserer løbende på effekten af vores indsatser og justerer vors indsatser ud fra, hvad der skaber mest værdi for din virksomhed, dine produkter eller dine ydelser. 

FACEBOOK-PAKKER FOR VIRKSOMHEDSSIDER

SÅDAN ARBEJDER VI MED DIN FACEBOOK-VIRKSOMHEDSSIDE

Sparring til valg af aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside

Vi sætter os godt ind i din virksomhed og forretning, med henblik på at byde ind vores erfaring mht. hvad der virker godt og, hvad der virker mindre godt på Facebook. Efter aftale med dig, kommer vi derefter med et forslag til løbende aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside. 

Klargøring af din Facebook-virksomhedsside

Hvis du indgår en aftale med os om din Facebook-virksomhedsside klargør vi din side. Dvs. at vi gennemgår din virksomhedsside, og foretager de opdateringer af siden, som der måtte være behov for. Opdateringerne kan både vedrøre tekstindhold og grafisk indhold. Hvis du ikke har en Facebook-virksomhedsside, opretter vi naturligvis en side til dig. Ligesom vi leverer og opsætter indhold og grafisk design.

Evaluering af aktiviteter

En gang om måneden modtager du en evaluering af vores aktiviteter. Her kommer vi også med forslag til ændringer, såfremt vi vurderer at det vil gavne din virksomhed og forretning.

Nye aktiviteter til din Facebook-virksomhedsside

Det er naturligvis afgørende for dig – og for os – at aktiviteterne på din Facebook-virksomhedsside skaber god værdi for din virksomhed og forretning. Hvad enten det handler om flere likes, større engagement eller flere kunder. Derfor følger vi alle aktiviteterne grundigt, og oplever vi aktiviteter på din Facebook-virksomhedsside, der giver god værdi eller aktiviteter, der ikke giver en tilfredsstillende værdi, sadler vi om. Det kan også være at der opstår nye muligheder, som bør afprøves på din Facebook-virksomhedsside. Uanset baggrunden, så hører du fra os med det samme, hvis vi vurderer at der er behov for ændringer af aktiviteterne på Facebooksiden. 

HVORFOR SÅ VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi er sådan nogle, der har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00