FACEBOOK-ANNONCERING

FACEBOOK ER DET POPULÆRESTE SOCIALE MEDIE I DANMARK. DU KAN DERFOR ØGE DIT SALG MARKANT VED AT ANNONCERE MED DINE PRODUKTER ELLER YDELSER PÅ FACEBOOK

FACEBOOK-ANNONCERING

Kontakt Guri Schmidt hos Flexwork, og hør nærmere.

Du har ganske enkelt ikke tid til at udnytte salgspotentialet på din Facebookside.
Du vil gerne have en effektiv og stabil annoncering på din Facebook-virksomhedsside.
Du synes at det er svært selv at administrere facebook-annoncerne
Du får ikke fulgt op på om dine facebookannoncer leverer den forventede værdi
Ingen binding.

HJÆLP TIL FACEBOOK-ANNONCERING

Vi kan hjælpe dig med at booste din forretning på Facebook. Vi sørger for at klargøre din Facebookside til annoncering. Klargøringen kan dels handle om at opdatere selve Facebooksiden, såvel som opsætning af Facebook-pixels og selve annoncen/erne. Vi går i dybden med, hvem dine målgrupper er, og sørger derefter for at opsætte Facebook-annoncerne, således, at de bliver vist for alle de rigtige personer – og kun for dem. Vi følger Facebook-annoncerne tæt hver dag. Det gør vi, så vi kan justere med det samme, hvis annoncerne ikke giver det forventede afkast.

FACEBOOK ANNONCEPAKKER

SÅDAN ARBEJDER VI MED DINE FACEBOOKANNONCER

Sparring til valg af Facebook-annoncer

Facebook er ikke til at komme udenom  i dag. Facebook er nemlig en særdeles effektiv kanal til at booste dit salg. Facebook stiller endda et effektivt annoncesystem og analyseværktøj til rådighed. Du kan derfor let lede dine kunder direkte ind til en relevant side på din hjemmeside eller webshop. Du kan også segmentere på alt fra geografisek områder, til køn, alder, interesser m.m. Dvs. at du kan ramme lige præcis de kundegrupper, der er mest relevant til dine ydelser og/eller produkter. Du kan endda nå de personer, der har været inde på din hjemmeside eller webshop med annoncer på Facebook – også kaldet retargeting eller remarketing.

Opsætning af Facebook-annonce/er

Inden første Facebook-kampange bliver sat igang udarbejder vi den grafiske opsætning af din annonce/r. Det er valget af din pakkeløsning, der afgør, antallet af annoncer, som vi udarbejder ved opstart.

Optimering af Facebook-annoncebudget

Inden første Facebook-kampange bliver sat igang udarbejder vi den grafiske opsætning af din annonce/r. Det er valget af din pakkeløsning, der afgør, antallet af annoncer, som vi udarbejder ved opstart.

Ugentlig tilbagemelding

Du får hver uge en skriftlig status på din kampagne/er. Det er en kort status af kampagnens/ernes performance.

Kampagneevaluering

Efter hver annoncekampagne vil du modtage en evaluering af Facebook-annoncens/ernes performance, samt feedback på hvilke justringer vi har foretaget os, såfremt vi har vurderet at det er nødvendigt at foretage justeringer af kampagnen/erne undervejs.

HVORFOR SÅ VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi er sådan nogle, der har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00