OUTPLACEMENT

Med outplacement hjælper du en opsagt medarbejder godt videre  til sit næste job. Vi tager hånd om medarbejderen, og hjælper med alt fra at afklare fremtidig job- og karrierevej til udarbejdelse af ansøgninger, CV og LinkedIn-profil.

OUTPLACEMENT (PRIS)

DKK 10.000,00 ekskl. moms (En måned )

DKK 20.000,00 ekskl. moms (To måneder)

DKK 30.000,00 ekskl. moms (Tre måneder)

DKK 40.000,00 ekskl. moms (Fire+ måneder)

 

Executive profiler – Individuel pris

Outplacement

En opsagt medarbejder, har mange men’er, hvis’er og ikke mindst spørgsmål. Vi hjælper en opsagt medarbejder med alt dette, men især hjælper vi medarbejderen med at se sin fremtid og sine potentialer. 

Vores outplacementforløb

Et Outplacement-forløb hos os, tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder. Vi støtter medarbejderen indtil vedkommende er kommet i nyt job. Indledningsvis prioriterer vi at opbygge en tryg relation til medarbejderen, så medarbejderen følger sig godt tilpas, under hele outplacementforløbet. Medarbejderen får en personlig rådgiver, som følger og understøtter medarbederen indtil vi er i mål – hvad enten målet er nyt job, start af egen virksomhed, uddannelse, jordomrejse eller noget helt andet.

Vores outplacementforløb

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra medarbejder til medarbejder. Vi sammensætter derfor altid behovet ud fra den konkrete medarbejders ønsker. Nogle har primært behov for at komme godt i gang med deres ansøgninger, CV og LinkedIn. Andre ønsker dybdegående sparring angående deres muligheder, samt løbende sparring

Fremtidig karrierevej og jobsøgning

  • Hvad skal jeg nu? Skal jeg evt. skifte branche, jobindhold?
  • Ønsker jeg at starte op som selvstændig, mere uddannelse eller andet.
  • Valg af fremtidig karrierevej
  • Analyse af jobmuligheder
  • Har jeg netværk, som kan hjælpe mig på vej?

kortlægning af profil samt udarbejdelse af materiale til ansøgning, CV og LinkedIn

  • Kompetencer, erfaring, resultater og personlige styrker
  • Uddannelse, kurser, certifikater mv.
  • Udarbejdelse af CV og LinkedIn-profil
  • Udarbejdelse af ansøgning.

Løbende sparring, rådgivning og motivering

Et outplacement-forløb aftales for en periode på to eller tre måneder. Den første måned går altid til at afklare fremtidige karriereønsker, udarbejde en stærk profil – herunder et CV, en ansøgning og LinkedIn-profilen. Den næste måned arbejder kandidaten selv videre med sin jobsøgning, samtidig med at vi aftaler ugentlig sparring med den tilknyttede outplacement-konsulent.

DIT SPØRGSMÅL

10 + 9 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere