Gode råd om jobsøgning

Gode råd om jobsøgning

Gode råd om jobsøgning. Hvis du søger gode råd om jobsøgning, er du kommet det rigtige sted. Her får du gode råd om jobsøgning. Læs om hvad du kan gøre for at fremme din jobsøgning, og hvad du ikke bør gøre.

Skal vi skrotte jobansøgningen?

Skal vi skrotte jobansøgningen?

Skal vi skrotte jobansøgningen? Arbejdsgiverne læser nemlig kun ganske få jobansøgninger, som de jobsøgende, uge efter uge, knokler for at færdiggøre, i håbet om at lande deres næste job. Det er jo top-demotiverende, og kvæler ethvert incitament for at gøre sig umage med jobansøgningen.

Er det snyd at købe jobansøgningen?

Er det snyd at købe jobansøgningen?

Det er ikke snyd at købe en jobansøgning. Tværtimod er der flere gode grunde til netop at købe en jobansøgning. Vores kandidater forsøger på ingen måde at springe over hvor gærdet er lavest. Tværtimod, er de dygtige medarbejdere med høje ambitioner.

Jobsøgning – Få en god start

Jobsøgning – Få en god start

Få en god start på din jobsøgning ved at gøre det til dit ‘arbejde’ at søge job. Vælg f.eks. en ugedag, hvor du finder nye stillingsopslag, og prioriter stillingerne ud fra ansøgningsfrister. Afsæt god tid til at skrive ansøgningerne og udarbejde dit CV.

Jobsøgning og sociale medier – farlig kocktail

Jobsøgning og sociale medier – farlig kocktail

Din færden på de sociale medier kan let blive en farlig cocktail, når du er jobsøgende. Arbejdsgiverne tjekker dig nemlig på de sociale medier. Læs her hvorfor det er sådan, og få nogle gode råd til din digitale adfærd, som jobsøgende.

Karriererådgivning, der sikrer dig dit næste job

Ønsker du mere en blot gode råd til jobsøgning, har du mulighed for dette hos os. Som et professionelt kommunikationsbureau, med rekruttering som et af vores specialer, tilbyder vi  jobsøgende at få hjælp til jobansøgninger, C’et og/eller LinkedIn. Nedenfor kan du se vores servces til jobsøgende.

JOBANSØGNINGER

Professionel hjælp til din ansøgning. Du vælger selv om vi skal skrive din ansøgning, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til din ansøgning.

JOBANSØGNINGSPAKKE

Med vores jobsøgningspakke, står vi for din jobsøgning i to uger eller mere. Vi søger to relevante jobs hver uge, og udarbejder målrettede ansøgninger og CV’er hertil. Du modtager løbende alt materiale.

BLOG OM JOBSØGNING

Læs vores blog om jobsøgning, hvor du kan få inspiration og gode råd om netop din jobsøgning. Vi udgiver løbende nye artikler om jobsøgning, så ‘stay tuned’.

CURRICULUM VITAE

Professionel hjælp til dit CV. Du vælger selv om vi skal udarbejde og opsætte dit CV fra bunde af, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til dit CV.

OUTPLACEMENT

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra kandidat til kandidat. Vi sammensætter derfor altid et outplacement-forløb, konkret ud fra dine behov og ønsker.

LINKEDIN

Professionel hjælp til din LinkedIn-profil, så den afspejler dine kompetencer, erfaring og dine jobmæssige resultater. Du kan vælge om vi fungerer som sparringspartner, eller udarbejder din profil.

PRISER

Vores priser starter fra DKK 895,000, hvor du kan få sparring og rådgivning til en jobansøgning som du selv skriver. Klik dig videre nedenfor, og få en oversigt over alle vores priser.

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trends og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

LAD OS HØRE FRA DIG

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

FlexWork

FlexWork