LINKEDIN (BASIS)

TIL DIG DER ØNSKER PROFESSIONEL SPARRING TIL DIN LINKEDIN-PROFIL, OG SOM DEREFTER SELV ØNSKER AT UDARBEJDE INDHOLDET TIL DIN PROFIL.

LINKEDIN (BASIS)

Få professionel sparring til din LinkedIn-profil. Som jobsøgende kan du forvente at arbejdsgiveren tjekker din LinkedIn-profil. Få derfor professionel sparring til din profil, så du gør et godt første indtryk.

Hvad er ‘LinkedIn Basis’?

‘LinkedIn Basis’ er en service til dig, der ønsker en professionel sparringspartner til din LinkedIn-profil. Du skriver selv indholdet til profilen. Med professionel hjælp fra os. 

LinkedIn Basis: Hvad gør vi?

Vi gennemgår din LinkedIn-profil, og sammenholder profilen med den LinkedIn-profilguide, som du har modtaget af os, og returneret i udfyldt stand. Med udgangspunkt i profilguiden kommer vi med forslag til:

  • Forbedringer, hvor fokus er på både kompetencer, erfaring, resultater og din personlige profil.
  • Sproglige rettelser og rettelser af uheldige ord og vendinger
  • Forslag til omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, så de afspejler fagområde og branchen.
  • Korrektur af LinkedIn-indhold.

Hvem kan benytte ‘LinkedIn Basis’?

Alle kan benytte ‘LinkedIn Basis’. Uanset om du søger stillinger med ledelsesansvar, eller uden ledelsesansvar. 

LinkedIn Basis: Hvad gør du?

Du udfylder en LinkedIn-profilguide, som du har modtaget af os. Vi anbefaler, at du udarbejder den så godt som du overhovedet kan. Da det er dette materiale, som er udgangspunktet for vores arbejde med din LinkedIn-profil. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. 

Hvorfor bør jeg benytte ‘LinkedIn Basis’?

Der kan være mange gode grunde til at benytte en professionel sparringspartner, hvis du skal oprette eller opdatere din LinkedIn-profil.

Det kan være, at du ikke kender LinkedIn tilstrækkeligt til at udnytte alle fordelen, som man høster, når man gør det rigtigt.

Det kan også være at du skal i gang med et jobskifte, men ikke har den tid, som det kræver at udarbejde en god LinkedIn-profil.

Du har måske allerede været godt i gang med at udarbejde indholdet til din profil, men synes ikke, at indholdet bliver helt som du ønsker.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 895,00

NU DKK 670,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00