LINKEDIN BASIS

Til dig, der ønsker en LinkedIn-profil, der fremstår professionelt, og som høster alle fordelene som LinkedIn stiller til rådighed. Du ønsker selv at udarbejde indholdet, men ønsker en professionel sparringspartner, som hjælper dig med at udarbejde din profil.

LinkedIn (Basis)

Hvad er det?

‘LinkedIn Basis’ er en service til dig, der ønsker en professionel sparringspartner til din LinkedIn-profil. Du skriver selv indholdet til profilen. Med professionel hjælp fra os. 

Hvad gør vi?

Vi gennemgår din LinkedIn-profil, og sammenholder profilen med den LinkedIn-profilguide, som du har modtaget af os, og returneret i udfyldt stand. Med udgangspunkt i profilguiden kommer vi med forslag til:

  • Forbedringer, hvor fokus er på både kompetencer, erfaring, resultater og din personlige profil.
  • Sproglige rettelser og rettelser af uheldige ord og vendinger
  • Forslag til omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, så de afspejler fagområde og branchen.
  • Korrektur af LinkedIn-indhold.
Hvad gør du?

Du udfylder en LinkedIn-profilguide, som du har modtaget af os. Vi anbefaler, at du udarbejder den så godt som du overhovedet kan. Da det er dette materiale, som er udgangspunktet for vores arbejde med din LinkedIn-profil. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. 

Hvem kan benytte ‘LinkedIn Basis?

Alle kan benytte ‘LinkedIn Basis’. Uanset om du søger stillinger med ledelsesansvar, eller uden ledelsesansvar. 

Hvorfor bør jeg benytte mig af ‘LinkedIn Basis’?

Der kan være mange gode grunde til at benytte en professionel sparringspartner, hvis du skal oprette eller opdatere din LinkedIn-profil.

Det kan være, at du ikke kender LinkedIn tilstrækkeligt til at udnytte alle fordelen, som man høster, når man gør det rigtigt.

Det kan også være at du skal i gang med et jobskifte, men ikke har den tid, som det kræver at udarbejde en god LinkedIn-profil.

Du har måske allerede været godt i gang med at udarbejde indholdet til din profil, men synes ikke, at indholdet bliver helt som du ønsker.

Pris og leveringstid
DKK 495,00

Leveringstid 2-3 arbejdsdage.

DIT SPØRGSMÅL

12 + 11 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere