LINKEDIN PREMIUM

Til dig. der har en ledelsesmæssig profil, og som ønsker en LinkedIn-profil, der fremstår professionelt, og høster alle de fordele som LinkedIn har til rådighed for sine brugere. Du ønsker ikke selv at udarbejde indholdet, og vælger derfor en professionel LinkedIn-konsulent til at skrive din profil. LinkedIn Premium er til  ‘Medarbejderprofiler med ledelsesansvar’

LinkedIn (Premium)

Hvad er det?

‘LinkedIn Premium’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at udarbejde din LinkedIn-profil. Du overlader ganske enkelt arbejdet med at udarbejde og skrive din LinkedIn-profil til os. 

Hvad gør vi?

Hvis du allerede har en LinkedIn-profil, gennemgår vi den. Derudover arbejder vi udfra LinkedIn-profilguiden, som du har modtaget af os, og returneret i udfyldt stand. Med udgangspunkt i materialet, går vi i dybden med dine kompetencer, din erfaring, jobmæssige resultater og din personlige profil. Herefter udarbejder vi dit nye indhold til LinkedIn-profilen, hvor vi lægger særlig vægt på dine resultater og din ledelsesmæssige erfaring. Undervejs kan vi have behov for at stille dig nogle spørgsmål. I såfald bliver du kontaktet af os. Du modtager indholdet til din LinkedIn, til gennemgang. Når du kan godkende profilindholdet sender vi dig en fil med indholdet.

Hvad gør du?

Du udfylder en LinkedIn-profilguide, som du modtager af os. Vi anbefaler, at du udarbejder den så godt som du overhovedet kan. Materialet er udgangspunktet for vores arbejde med din LinkedIn-profil. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. 

Hvem kan benytte ‘LinkedIn Premium?
‘LinkedIn Premium’. er til ‘Medarbejdere med ledelsesansvar’. 
Hvorfor bør jeg benytte mig af ‘LinkedIn Premium’?

Der kan være mange gode grunde til at  benytte os, når du skal oprette eller opdatere din LinkedIn-profil.

Du kender måske ikke LinkedIn tilstrækkeligt, til at udnytte alle fordelene, som man høster, når man gør det rigtigt.

Det kan også være at du skal i gang med et jobskifte, men ikke har den fornødne tid til at udarbejde en rigtig god LinkedIn-profil.

Du har måske allerede været godt i gang med at udrbejde indholdet til din profil, men du synes ikke rigtigt, at indholdet er helt som du ønsker det.

Pris og leveringstid
DKK 1.595,00

Leveringstid 5-7 arbejdsdage.

Tillægsydelser

Du har mulighed for at tilkøbe følgende:

  • DKK 500,00 (Oversættelse til et andet sprog).
  • DKK 500,o (LinkedIn-opsætning. Koden ændrer du efterfølgende).

 

 

DIT SPØRGSMÅL

8 + 1 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere