LINKEDIN (PREMIUM)

TIL DIG, DER ØNSKER EN LINKEDIN-PROFIL, DER ER PROFESSIONELT SAT OP, MEN SOM IKKE ØNKSER ELLER HAR TIDEN TIL SELV AT UDARBEJDER OG OPSÆTTE PROFILEN.

LINKEDIN (PREMIUM)

LINKEDIN (PREMIUM)

Få professionel sparring til din LinkedIn-profil. Som jobsøgende kan du forvente at arbejdsgiveren tjekker din LinkedIn-profil. Få derfor professionel sparring til din profil, så du gør et godt første indtryk.

Hvad er ‘LinkedIn Premium’?

‘LinkedIn Premium’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at udarbejde din LinkedIn-profil. Du overlader ganske enkelt arbejdet med at udarbejde og skrive din LinkedIn-profil til os. 

LinkedIn Premium: Hvad gør vi?

Hvis du allerede har en LinkedIn-profil, gennemgår vi den. Derudover arbejder vi udfra LinkedIn-profilguiden, som du har modtaget af os, og returneret i udfyldt stand. Med udgangspunkt i materialet, går vi i dybden med dine kompetencer, din erfaring, jobmæssige resultater og din personlige profil. Herefter udarbejder vi dit nye indhold til LinkedIn-profilen, hvor vi lægger særlig vægt på dine resultater og din ledelsesmæssige erfaring. Undervejs kan vi have behov for at stille dig nogle spørgsmål. I såfald bliver du kontaktet af os. Du modtager indholdet til din LinkedIn, til gennemgang. Når du kan godkende profilindholdet sender vi dig en fil med indholdet.

Hvem kan benytte ‘LinkedIn Premium’?

Alle kan benytte ‘LinkedIn Premium’. Uanset om du søger stillinger med ledelsesansvar, eller uden ledelsesansvar. 

LinkedIn Premium: Hvad gør du?

Du udfylder en LinkedIn-profilguide, som du modtager af os. Vi anbefaler, at du udarbejder den så godt som du overhovedet kan. Materialet er udgangspunktet for vores arbejde med din LinkedIn-profil. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. 

Hvorfor bør jeg benytte ‘LinkedIn Premium’?

Der kan være mange gode grunde til at  benytte os, når du skal oprette eller opdatere din LinkedIn-profil.

Du kender måske ikke LinkedIn tilstrækkeligt, til at udnytte alle fordelene, som man høster, når man gør det rigtigt.

Det kan også være at du skal i gang med et jobskifte, men ikke har den fornødne tid til at udarbejde en rigtig god LinkedIn-profil.

Du har måske allerede været godt i gang med at udrbejde indholdet til din profil, men du synes ikke rigtigt, at indholdet er helt som du ønsker det.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

Tillægsydelser

Du har mulighed for at tilkøbe følgende:

  • DKK 500,00 (Oversættelse til et andet sprog).
  • DKK 500,00 (LinkedIn-opsætning. Koden ændrer du efterfølgende).

 

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00