ANSØGNING PREMIUM

Til dig der som jobsøgende ønsker professionel sparring og hjælp til din jobsøgning, og til dig, der som virksomhed ønsker en fleksibel løsning til din rekruttering og andre medarbejderrelaterede opgaver.

Ansøgning (Premium)

Hvad er det?
‘Ansøgning Premium’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at skrive din ansøgning. Vi skriver din ansøgning, ud fra dit eget oplæg og stillingsannoncen til jobbet, som du ønsker at søge. Når du modtager ansøgningen retur fra os, er den klar til at sende. 
Hvem kan benytte ‘Ansøgning Premium’?
‘Ansøgning Premium’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Med ledelses- personale og/eller økonomiansvar’.
Hvad gør vi?
Vi gennemgår ansøgningen, stillingsopslaget og dit CV. Med udngangspunkt i dette skriver vi din ansøgning. Når vi gennemgår din ansøgning har vi særligt fokus på, hvordan dine hidtilige jobresultater, kan styrke den konkrete ansøgning. Derefter går vi i gang med at skrive ansøgningen. Undervejs når vi skriver,  kontakter vi dig, såfremt vi har nogle spørgsmål, eller noget vi har behov for at afklare. Når vi har skrevet din ansøgning, får du den til gennemgang. Når du er tilfreds, og derfor kan godkende ansøgningen, modtager du en fil, der er klar at sende til virksomheden. 
Hvad gør du?
Du sender os dit oplæg til ansøgningen, eller en tidligere ansøgning, som du har skrevet til et tilsvarende job. Hvis du ikke har et oplæg eller en tidligere ansøgning, modtager du en ansøgningsskabelon, som du skal besvare ved at udfylde. Ansøgningsskabelonen lægger vægt på både kompetencer, erfaring og resultater, som direkte matcher jobbet, som du søger. Vi anbefaler, at du udarbejder dit oplæg, så godt som du overhovedet kan, inden du sender det til os. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Når du selv gør dig umage med ansøgningen, får du i samspillet med vores bidrag, det bedste resultat.
Hvorfor bør jeg benytte mig af ‘ Ansøgning Premium‘?
Det kan der være mange gode grunde til. Det kan f.eks. være at du er kørt træt i at skrive ansøgninger, og derfor har brug for, at en professionel ansøgningsskribent, skriver din næste ansøgning.

Det kan også være, at det er nyt for dig at skrive en ansøgning, og at du derfor ønsker, at komme godt fra start ved, at en professionel skriver din første ansøgning. Det er meget tidskrævende at skrive (gode) ansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk,ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en ansøgning, og hvor man samtidig starter helt fra bunden af.

Det kan også være, at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, men du har på ingen måde lyst eller tid til at bruge timer ovenpå timer, til at skrive din ansøgning.

Pris og leveringstid
DKK 1.595,00 (Ansøgning Premium’ er til stillinger med ledelsesansvar).

Leveringstid 3-5 arbejdsdage

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

DIT SPØRGSMÅL

9 + 8 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere