LINKEDIN STANDARD

Til dig. der som ønsker en LinkedIn-profil, der fremstår professionelt og som høster alle de fordele som LinkedIn stiller til rådighed. Du ønsker ikke selv at stå for arbejdet med at  udarbejde indholdet, og vælger derfor en professionel LinkedIn-konsulent til at udarbejde din profil. LinkedIn Standard er til  ‘Medarbejderprofiler uden ledelsesansvar’ 

LinkedIn (Standard)

Hvad er det?
‘LinkedIn Standard’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at udarbejde din LinkedIn-profil. Du overlader ganske enkelt arbejdet med at udarbejde og skrive din LinkedIn-profil til os. 
Hvad gør vi?

Hvis du allerede har en LinkedIn-profil, gennemgår vi den. Derudover går vi i dybden med LinkedIn-profilguiden, som du har modtaget af os, og returneret i udfyldt stand. Med udgangspunkt i materialet, kortlægger vi dine kompetencer, din erfaring og personlige profil. Derefter udarbejder vi dit nye indhold til LinkedIn-profilen. Undervejs kan vi have behov for at stille dig nogle spørgsmål. I såfald bliver du kontaktet af os. Du modtager indholdet til din profil til gennemgang, og når du kan godkende indholdet, sender vi dig en fil med materialet,

Hvad gør du?
Du udfylder en LinkedIn-profilguide, som du har modtaget af os. Vi anbefaler, at du udarbejder den så godt som du overhovedet kan. Da det er dette materiale, som er udgangspunktet for vores arbejde med din LinkedIn-profil. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. 
Hvem kan benytte ‘LinkedIn Standard?

‘LinkedIn Standard’. er til LinkedIn-profiler til ‘Medarbejdere uden ledelsesansvar’. 

Hvorfor bør jeg benytte mig af ‘LinkedIn Standard’?

Der er mange gode grunde til at benytte en professionel til at opdatere eller udarbejde din LinkedIn-profil.

Du kender måske ikke LinkedIn tilstrækkeligt, til at udnytte alle fordelene, som man høster, når man gør det rigtigt.

Det kan også være at du skal i gang med et jobskifte, men ikke har den tid, som det kræver at udarbejde en rigtig god LinkedIn-profil.

Du har måske allerede været godt i gang med at udarbejde indholdet til din profil, men er ikke tilfreds.

Pris og leveringstid

DKK 1.095,00

Leveringstid 1-2 arbejdsdage.

Tillægsydelser

Du har mulighed for at tilkøbe følgende:

  • DKK 500,00 (Oversættelse til et andet sprog).
  • DKK 500,o (LinkedIn-opsætning. Koden ændrer du efterfølgende).

 

 

DIT SPØRGSMÅL

3 + 13 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere