PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (STANDARD)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Standard), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (STANDARD)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Standard), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (STANDARD)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Standard), og som får dig til jobsamtale.

JOBANSØGNING (STANDARD)

Vores hjælp til din jobansøgning (Standard) er den helt perfekte service til dig, der ønsker professionel hjælp til at skrive din jobansøgning (Standard). Vi skriver din jobansøgning, ud fra dit oplæg til jobansøgningen, ud fra stillingsannoncen og ud fra dit CV eller oplæg til CV.

JOBANSØGNING, (STANDARD)

Jobansøgning (Standard) er den helt perfekte service til dig, der ønsker en professionel skribent til at skrive din jobansøgning.

Professionel hjælp til din jobansøgning (Standard)

Hvis du vælger jobansøgning (Standard) skriver vi din jobansøgning. Når du kan godkende jobansøgningen, modtager du en fil af os, som er klar til at sende til virksomheden. Undervejs sætter vi os grundigt ind i dine kompetencer, erfaringer, resultater m.v. Alt sammen i relation til den konkrete stilling, du ønsker at søge.

 

Jobansøgning (Standard): Hvad er det?

Jobansøgning (Standard) er en service til dig, der ønsker en professionel skribent til at skrive din jobansøgning. Vores skribent skriver din jobansøgning ud fra dit oplæg til jobansøgningen, ud fra den konkrete stillingsannonce og dit CV eller oplæg til CV.

 

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Standard’?

Jobansøgning (Standard) er målrettet til stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar.

Jobansøgning Standard: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til en jobansøgning, eller en tidligere jobansøgning, som du har skrevet til et job, der svarer til jobbet, som du nu ønsker at vi skal skrive jobansøgningen til. Vi anbefaler altid, at du udarbejder din jobansøgning, så godt som du overhovedet kan. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Når du selv gør dig umage med jobansøgningen, får du i samspillet med vores sparring, det bedste resultat. Når det er sagt, så er vi altid parat til at hjælpe, med udgangspunkt i det materiale som du har til rådighed.

Jobansøgning Standard: Hvad gør vi?

Vi gennemgår dit oplæg til jobansøgningen, og sammenholder det med stillingsopslaget, dit CV, eller oplæg til CV. Derudover sætter vi os grundigt ind i virksomheden som du søger job i, samt i de trends, udfordringer og muligheder, der gør sig gældende for virksomheden, og som relaterer sig til stillingen.

Med udgangspunkt i dette, skriver vi et oplæg til en jobansøgning. Du modtager vores udkast til jobansøgningen, og ud fra dette har vi en dialog omkring indholdet i jobansøgningen og forbedringsmuligheder. Derefter udarbejder vi endnu et forslag, og når du kan godkende dette forslag, får du en jobansøgning, der er klar til at sende til virksomheden.

Hvorfor få hjælp til din jobansøgning (Standard)?

Det kan være, at det er nyt for dig at skrive jobansøgninger, og ønsker at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i det. For de fleste er det meget tidskrævende at skrive (gode) jobansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en jobansøgning.

Det kan også være, at du er træt af at skrive jobansøgninger, og derfor har brug for, at en professionel jobansøgnings-skribent, som med friske og professionelle øjne, kan komme med gode forbedringsforslag til din jobansøgning. En anden go grund, er at ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, og derfor ønsker hjælp til at få den jobsamtale i hus.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til jobansøgnings-opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en jobsøgningsopgave for dig, løser vi den, som om det var vores egen jobsøgning.

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at få professionel hjælp til din jobansøgning, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork