Hjælp til jobannoncer på sociale medier

Sociale medier såsom LinkedIn, Facebook, Instagram m.fl., har dedikerede værktøjer til jobannoncer. Du kan derfor målrette dine jobannoncer direkte til konkrete kandidater, som er højrelevante til dine stillinger. Dette kan vi hjælpe dig med. Det eneste vi skal bruge, er et link til dit stillingsopslag.

=

Vi designer jobannoncen til  dit sociale medie. Det eneste du skal sende os, er et link til din jobannonce. Hvis du har behov for hjælp til at udarbejde og opsætte jobannoncen, kan vi også hjælpe med dette.

=

Vi analyserer målgruppen til din stilling, og sikrer, at jobannoncen bliver målrettet til de relevante kandidater.

=

Vi opsætter jobannoncen på dit valgte sociale medie. Vi følger løbende med, og justerer jobannoncekampagnen, såfremt effekten ikke er tilfredsstillende.

=

Vi identificerer din målgruppe ud fra nøgleord og kompetencer fra stillingsopslaget. Dette er også udgangspunktet for vores annoncestrategi. Jobannoncen målrettes til kandidater, der matcher  stillingsopslaget.

=

Du modtager jobannoncen, så I nemt kan dele den i egne netværk og på egne social-media-firmasider.

Kom godt i job med Outplacement (Basis). Med Outplacement (Basis) kommer din medarbejder trygt og godt videre til sit næste job.