PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (PREMIUM)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Premium), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (PREMIUM)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Premium), og som får dig til jobsamtale.

PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING (PREMIUM)

Til dig, der ønsker professionel hjælp til din jobansøgning (Premium), og som får dig til jobsamtale.

JOBANSØGNING (Premium)

Vores hjælp til din jobansøgning (Premium) er den helt perfekte service til dig, der ønsker professionel hjælp til at skrive din jobansøgning, til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar. Ud fra dit oplæg til jobansøgningen, dit CV eller oplæg til CV, samt ud fra stillingsannoncen, skriver vi din jobansøgning.

JOBANSØGNING (PREMIUM)

Jobansøgning (Premium) er den helt perfekte service til dig, der ønsker en professionel skribent til at skrive din jobansøgning.

Jobansøgning (Premium): Hvad er det?

Jobansøgning Premium er en service til dig, der ønsker en professionel til at skrive din jobansøgning. Vi skriver din jobansøgning, ud fra dit eget oplæg og stillingsannoncen til jobbet, som du ønsker at søge. Når du modtager jobansøgningen retur fra os, er den klar til at sende.

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Premium?

‘Jobansøgning Premium’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Med ledelses- personale og/eller økonomiansvar’.

Jobansøgning Premium: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til en jobansøgning, eller en tidligere jobansøgning, som du har skrevet til et job, der svarer til jobbet, som du nu ønsker at vi skal skrive jobansøgningen til. Vi anbefaler altid, at du udarbejder dit oplæg til jobansøgningen, så godt som du overhovedet kan. Når du selv gør dig umage med oplægget, får du i samspillet med vores arbejde, det bedste resultat. Når det er sagt, så er vi altid parat til at hjælpe, med udgangspunkt i det materiale som du har til rådighed.

Jobansøgning Premium: Hvad gør vi?

Vi gennemgår dit oplæg til jobansøgningen, og sammenholder dette med stillingsopslaget, dit CV, eller oplæg til CV. Derudover sætter vi os grundigt ind i virksomheden som du søger job i, samt i de trends, udfordringer og muligheder, der gør sig gældende for virksomheden, og som relaterer sig til stillingen.

Med udgangspunkt i dette, skriver vi et oplæg til en jobansøgning. Du modtager vores udkast til jobansøgningen, og når du er klar, tager vi en skriftlig eller telefonisk dialog om, hvordan vi optimerer vores udkast. Derefter udarbejder vi endnu et udkast, og når du kan godkende dette, får du en jobansøgning, der er klar til at sende til virksomheden.

Hvorfor få hjælp til din jobansøgning (Premium)?

Det kan være, at det er nyt for dig at skrive jobansøgninger, og at du derfor ønsker at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i at skrive den første jobansøgning. For de fleste er det meget tidskrævende at skrive (gode) jobansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en jobansøgning. Ved at få hjælp hos en professionel jobansøgnings-skribent, får du en spot-on jobansøgning. Hvis du ikke bliver ansat ved det første job, har du et rigtig godt udgangspunkt til din næste jobansøgning. Det sparer dig for rigtig mange timer og dertil mange frustrationer. 

Det kan også være, at du har været jobsøgende i en periode, og nu er træt af at skrive jobansøgninger. Her kan det være en rigtig god ide at få hjælp af en professionel jobansøgnings-skribent. Skribenten kan med professionelle og friske øjne komme med værdifulde forbedringer til din jobansøgning.

En anden god grund er, at du står med stillingsopslaget til drømmejobbet, og altså ‘bare’ skal have den der jobsamtale i hus, så jobbet kan blive dit.

Hvordan arbejder vi?

Vi går altid grundigt og systematisk til jobansøgnings-opgaven. Du kan derfor være sikker på, at vi gør vores yderste for at matche din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater, med jobbet som du søger. Når vi løser en jobsøgningsopgave for dig, løser vi den, som om det var vores egen jobsøgning, som vi skulle skrive til drømmejobbet. Med andre ord, går vi ‘all in’ når vi skriver din jobansøgning (Premium).

Hvis du er i tvivl, spørg os.

Hvis du overvejer at få professionel hjælp til din jobansøgning (Premium), er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi gør vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork