HJEMMESIDE

HJEMMESIDE SOM DU SELV KAN VEDLIGEHOLDE, HVIS DU ØNSKER DET

Har du brug for en hjemmeside til at præsentere dine ydelser,  så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vi laver professionelle hjemmesider, og som præsenterer dine ydelser på bedst mulige vis. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og tanker om en ny hjemmeside. En hjemmesider, der trækker flere kunder til din forretning.

Du kan altid tage en uforpligtende snak med os, hvis du går i tanker om en ny hjemmeside.

N
NY PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Du får en professionel og flot hjemmeside. Vi tager nemlig arbejdshandskerne på, for at opsætte din hjemmeside, og du kan derfor være sikker på at vi gør vores yderste for at levere en topprofessionel hjemeside. Både når det drejer sig om webshoppens ydre – dvs. det som kunderne ser, når de besøger din webshop, og når det drejer sig om selve maskinrummet på webshoppen.

N
STANDARD ELLER PREMIUM

Vi tilbyder to udgaver inden for hjemmesider til præsentation af ydelser. En standardudgave og en premiumudgave. Standardudgaven er til dig der har en mindre virksomhed eller er nystartet, og som har behov for en nem og brugervenlig løsning. Den udvidede løsning er til dig, der har behov for en lidt større hjemmeside, med ekstrafunktionalitet samt søgemaskinoptimering.

N
UFORPLIGTENDE MØDE

Vi håber naturligvis på et uforpligtende møde om din nye hjemmeside. Her vil vi gerne høre om dine tanker, behov og ønsker. Ligesom vi meget gerne deler ud af vores viden, erfaring og ekspertise angående en ny hjemmeside.  Hvis du efter vores uforpligtende møde, er interesseret i at arbejde videre med os, udarbejder vi et forslag til, hvordan vi kommer igang med din hjemmeside.

N
HURTIG LEVERING

Når du har taget beslutningen om en ny hjemmeside, skal webshoppen naturligvis op at køre hurtigst muligt. Med os som leverandør, kan du være sikker på at vi altid knokler hårdt, for at levere en hjemesiden hurtigst muligt. Som udgangspunkt leverer vi altid inden for 30 dage. Ret ofte kan vi dog levere inden for 14 dage, hvis du ønsker dette. Vi er fleksible og tilpasser vores indsatser til dig.

HJEMMESIDE-LØSNINGER

HJEMMESIDE (STANDARD)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Hjemmeside Standard’. En forside, en til fem sider til dine ydelser. En side til ‘Om os’, en side til Kontakt os’. En side til medarbederpræsentation. Handelsbetingelser og cookies.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere en til fem af dine ydelsesbeskrivelser. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi kan redigere i dine tekster.

PRIS

Hjemmeside Standard tilbyder vi til DKK 5.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret hjemmeside.

HJEMMESIDE (PREMIUM)

Opsætning

Du får føglende med i ‘Hjemmeside Standard’. En forside, seks til tolv sider til dine ydelser. En side til ‘Om os’, en side til Kontakt os’. En side til medarbederpræsentation. Handelsbetingelser og cookies.

Tekster & SEO

Vi tilbyder også at søgemaskineoptimere en til tolv af dine ydelsesbeskrivelser. Derudover integrerer vi søgemaskineoptimeringen, back-end på selve hjemmesiden. Dette forudsætter, at vi kan redigere i dine tekster.

PRIS

Hjemmeside Premium tilbyder vi til DKK 9.500,00 ekskl. moms, hvilket er en markedets bedste pris. Du får nemlig en tilpasset og søgemaskineoptimeret hjemmeside.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00