Hovedrengøring i private hjem

Hovedrengøring i private hjem er et af vores privilegier som rengøringsentusiaster. Vi er derfor grundige, og går i dybden med alle hjørner og afkroge i dit hjem.

Hovedrengøring i private hjem

Uanset, hvor meget du gør rent, så opstår der jævnligt behov for en grundig omgang rengøring – enten af hele hjemmet eller i dele af dit hjem. Vores hovedrengøringsservice består af en grundig rengøring, hvor vi går i dybden med alle hjørner og afkroge i dit hjem. Vi rengør alle flader, kanter og hjørner, og stræber altid efter at du er tilfreds med vores hovedrengøring.

Hovedrengøring af dit hjem

Har du et hus, en lejlighed, et sommerhus eller andet, som du har svært ved at finde tid til at rengøre? Og nu har du besluttet dig for at din bolig skal have den store omgang hovedrengøring. I så fald er vi parat til hovedrengøringen. Vi er grundige, samtidig med at vi drager stor omsorg for, at det er dit hjem vi gør hovedrent. Så hvis du for alt i verden vil spare dig selv for den hovedrengøring, som vi elsker F.eks. pga. et travlt arbejds- eller fritidsliv eller fordi du ganske enkelt ikke ønsker at bruge din tid til rengøring, er du velkommen til at kontakte os.

Uforpligtende snak

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak eller personligt møde, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker, og som du naturligvis altid kan justere undervejs. Samtidig er det vigtigt for os, at du har de bedst tænkelige forudsætninger for at vurdere om du ønsker netop vores hjælp til at stå for hovedrengøringen i dit hjem. Det er nemlig en stor tillidssag at åbne sit hjem for fremmede. En tillid som vi selvfølgelig lægger vægt på at leve op til, og som et personligt møde forhåbentligt kan bidrage til, at du får.

Hovedrengøring i private hjem.

Ren straffeattest

Hver 6. måned skal vores rengøringsteam fremvise ren straffeattest. Det skal nemlig være trygt for dig som kunde at give os adgang til dit hjem. Løbende opfølgning på ren straffeattest, er derfor en meget høj prioritet hos os. 

Forsikring

Vores services er fuldt forsikrede, så I til enhver tid trygt kan overlade jeres hjem til hovedrengøring hos os. Vores forsikring dækker både medarbejder og materielle ting, ud fra de regler som forsikringsselskaberne udstikker i forbindelse med indgåelse af en forsikringsaftale.

Tavshedspligt

Samtlige medarbejdere har tavshedspligt, og det er f.eks. ikke tilladt at anvende sin telefon eller lignende, mens man gør rent i et privat hjem. Undtaget herfra, hvor du som kunde har aftalt at tale med vores rengøringspersonale, mens de rengør dit hjem.

Princip om ingen telefon

Det er ikke tilladt at anvende sin telefon eller lignende, når man gør rent i et privat hjem. Undtaget herfra, hvor du som kunde har aftalt at tale med vores rengøringspersonale, under rengøringen af dit hjem. F.eks. omkring en konkret rengøringsopgave o.l.