Eksempler på ansøgninger

Overvejer du at få hjælp til at rekruttere en eller flere medarbejdere? Eller gør du allerede brug af en ekstern samarbejdspartner, når du skal rekruttere, og derfor blot ønsker at sondere markedet. Uanset din situation, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne, og er altid klar til en uforpligtende snak om dine behov og ønker. Vi er i øjnehøjde, professionelle og har arbejdshandskerne på, indtil du  har den rigtige kandidat.

Eksempel ansøgning byggeprojektleder.
Eksempel ansøgning stewardesse.
Eksempel ansøgning strategisk indkøber.

Eksempler på CV-skabeloner

Er du vores næste kandidat?

Hos FlexWork er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Vores kerneopgave er nemlig at tilbyde forskellige vikar-, bemandingsmuligheder inden for forskellige brancher, både i Danmark og i Norden. Vores services er målrettet både faglærte og ufaglærte kandidater.

Kan vi hjælpe dig med et job?

Vi håndterer alle aspekter af din ansættelse – lige fra rekruttering til udbetaling af løn, feriepenge og pension. Vores opgaver kan både være kortvarige og langvarige, og vores kunder spænder fra private til virksomheder. De har alle behov for netop dine kompetencer.

Du repræsenterer os udadtil. Derfor er det afgørende for os, at du føler dig som en del af en arbejdsplads med fælles kultur, værdier og ansvar. At forberede dig til at møde vores kunder og samarbejdspartnere er en af vores vigtigste opgaver.

Har du spørgsmål?

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du kan blive kanidat hos FlexWork, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os ganske uforpligtende.

Kom godt i job med Outplacement (Basis). Med Outplacement (Basis) kommer din medarbejder trygt og godt videre til sit næste job.