Jobannonceringer på Facebook

Få målrettet jobannoncering på Danmarks største sociale netværk. Med stort set hele Danmarks befolkning på Facebook er Facebook en meget nyttig rekrutteringskanal. For uanset om du søger en butiksmedarbejder en finansøkonom, en pædagog eller andet, så er de aktive brugere af Facebook. Dit stillingsopslag kommer derfor ud til præcis de kandidater som du søger. Vi målretter jobannoncerne specifikt til konkrete nuværende og tidligere jobtitler, kompetencer, erhvervserfaring, uddannelsesniveau, anciennitet, interesser, geografisk placering m.m. Dit stillingsopslag kommer ud via potentielle kandidaters nyhedsfeed i 28 dage.

=

Vi designer LinkedIn-jobannoncen

Vi designer jobannoncen til  Facebook. Det eneste du skal sende os, er et link til din jobannonce. Hvis du har behov for hjælp til at udarbejde og opsætte den oprindelige jobannonce, kan vi også hjælpe med dette.

=

Vi analyserer målgruppen

Vi analyserer  og identificerer din målgruppe ud fra nøgleord og kompetencer fra stillingsopslaget. Dette er også udgangspunktet for vores annoncestrategi. Samtidig med at vi naturligvis overholder markedsføringsloven.

=

Vi aktiverer og følger op på effekten

Vi opsætter jobannoncen på Facebook. Vi følger løbende med, og justerer jobannoncekampagnen, såfremt effekten ikke er tilfredsstillende.

=

Du modtager link til deling i egne netværk

Du modtager jobannoncen, så I nemt kan dele den i egne netværk.

Lad os varetage jobannonceringerne på Facebook for din virksomhed.