Jobannonceringer på LinkedIn

Målrettet jobannoncering på verdens største faglige netværk. Dit stillingsopslag kommer ud til de fagspecifikke kandidater med de rette kompetencer. Vi målretter jobannoncerne specifikt til konkrete nuværende og tidligere jobtitler, kompetencer, erhvervserfaring, uddannelsesniveau, anciennitet, interesser, geografisk placering m.m. Dit stillingsopslag kommer ud via potentielle kandidaters nyhedsfeed i 28 dage. Dvs. direkte ud til netop de kandidater som du søger til din stilling.

=

Vi designer LinkedIn-jobannoncen

Vi designer jobannoncen til  LinkedIn. Det eneste du skal sende os, er et link til din jobannonce. Hvis du har behov for hjælp til at udarbejde og opsætte den oprindelige jobannonce, kan vi også hjælpe med dette.

=

Vi analyserer målgruppen

Vi analyserer  og identificerer din målgruppe ud fra nøgleord og kompetencer fra stillingsopslaget. Dette er også udgangspunktet for vores annoncestrategi.

=

Vi aktiverer og følger op på effekten

Vi opsætter jobannoncen på dit valgte sociale medie. Vi følger løbende med, og justerer jobannoncekampagnen, såfremt effekten ikke er tilfredsstillende.

=

Du modtager link til deling i egne netværk

Du modtager jobannoncen, så I nemt kan dele den i egne netværk og på egne social-media-firmasider.

Lad os varetage jobannonceringerne på LinkedIn for din virksomhed.