ANSØGNING STANDARD

Til dig, der ønsker professionel sparring og hjælp til din jobsøgning, og som ønsker at vi skriver ansøgningen, så den er klar til at sende til jobbet, som du søger.

Ansøgning (Standard)

Hvad er det?

‘Ansøgning Standard’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at skrive din ansøgning. Vi skriver din ansøgning, ud fra dit oplæg til ansøgningen, stillingsannoncen og et CV-oplæg. Når du kan godkende ansøgningen, modtager du en fil af os, som er kalr til at sende. 

Hvem kan benytte ‘Ansøgning Standard’?

‘Ansøgning Standard’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Uden ledelsesansvar’.

Hvad gør vi?

Vi gennemgår dit oplæg til ansøgning sammen med, stillingsopslaget og dit CV eller oplæg til CV. Med udgangspunkt i dette, skriver vi en ansøgning. Undervejs når vi skriver,  kontakter vi dig, såfremt vi har nogle spørgsmål, eller noget vi har behov for at afklare. Når vi har skrevet ansøgningen, får du den til gennemgang. Når du er tilfreds, og kan godkende ansøgningen, modtager du en fil af os, der er klar at sende til virksomheden. 

Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til en ansøgning, eller en tidligere ansøgning, som du har skrevet til et tilsvarende job. Hvis du ikke har et oplæg eller en tidligere ansøgning, modtager du en ansøgningsskabelon, som du skal besvare ved at udfylde. Vi anbefaler, at du udarbejder dit oplæg, så godt som du overhovedet kan, inden du sender det til os. Når du selv gør dig umage med ansøgningen, får du i samspillet med vores bidrag, det bedste resultat.

Hvorfor bør jeg benytte mig af ‘Ansøgning Standard’?

Det er der mange grunde til. Det kan f.eks. være, at du er træt af at skrive ansøgninger, og derfor har brug for, at en professionel ansøgningsskribent, skriver din næste ansøgning.

Det kan også være, at det er nyt for dig at skrive ansøgninger, og at du ønsker, at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i det. Det er meget tidskrævende at skrive (gode) ansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en ansøgning.

Det kan også være, at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, men på ingen måde har de mange timer det, som regel tager, at skrive en ansøgning.

Pris og leveringstid

DKK 1.095,00 (Ansøgning ‘Standard er til stillinger uden ledelsesansvar).

Leveringstid 3-5 arbejdsdage

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

DIT SPØRGSMÅL

2 + 2 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere