JOBANSØGNING (BASIS)

TIL DIG DER ØNSKER PROFESSIONEL SPARRING OG HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING, OG SOM SAMTIDIG SELV ØNSKER AT SKRIVE ANSØGNINGEN

JOBANSØGNING (BASIS)

TIL DIG DER ØNSKER PROFESSIONEL SPARRING OG HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING, OG SOM SAMTIDIG SELV ØNSKER AT SKRIVE ANSØGNINGEN

JOBANSØGNING

(BASIS)

JOBANSØGNING (BASIS)

Hvis du ønsker professinel sparring og vejledning til din jobansøgning, samtidig med at du selv ønsker at udarbejde jobansøgningen, er ‘Jobansøgning Basis’ det rette for dig.

Hvad er ‘Jobansøgning Basis’?

‘Ansøgning Basis’ er en service til dig, der ønsker en professionel sparringspartner til at gennemgå din ansøgning. Du skriver selv din ansøgning, og vi kommer med forslag til indholdsmæssige forbedringer. 

Jobansøgning Basis: Hvad gør vi?

Vi gennemgår din ansøgning, og sammenholder den med jobopslaget og meget gerne også dit CV. Med udgangspunkt dette kommer vi med forslag til:

  • Forslag til indhold, som kan styrke din jobansøgning.
  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Forslag til omskrivning af sætninger, som evt. er for lange eller tunge.
  • Forslag til brug af termer, så de afspejler fagområde og branchen.
  • Korrektur af jobansøgning.

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Basis’?

Alle kan benytte ‘Ansøgnings Basis’. Uanset om du søger stillinger uden ledelsesansvar, eller med ledelsesansvar. 

Jobansøgning Basis: Hvad gør du?

Du udarbejder selv din ansøgning. Vi anbefaler, at du udarbejder din ansøgning, så godt som du overhovedet kan. Derved får du nemlig det bedste resultat af vores service. Når du selv gør dig umage med ansøgningen, får du i samspillet med vores bidrag, det bedste resultat.

Hvorfor bør jeg benytte ‘Jobansøgning Basis’?

Det kan der være flere gode grunde til. Det kan f.eks. være at du er demotiveret og træt af at skrive ansøgninger, og derfor har brug for professionel sparring.

Det kan også være, at det er nyt for dig at skrive ansøgninger, og du derfor ønsker professionel hjælp til at komme godt fra start. Det er meget tidskrævende at skrive (gode) ansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en ansøgning, og hvor man samtidig starter helt fra bunden af.

Det kan også være, at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, men du har på ingen måde lyst eller tid til at bruge timer ovenpå timer, til at skrive ansøgningen.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 895,00

NU DKK 670,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00