JOBANSØGNING (PREMIUM)

TIL DIG DER SØGER JOBS MED LEDELSESANSVAR, OG SOM ØNSKER PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING

JOBANSØGNING (PREMIUM)

TIL DIG, DE SØGER STILLINGER MED LEDELSESANSVAR, OG SOM ØNSKER EN PROFESSIONEL TIL AT SKRIVE DIN JOBANSØGNING

JOBANSØGNING

(PREMIUM)

JOBANSØGNING (PREMIUM)

‘Jobansøgning Premium’ er til dig der søger jobs med ledelsesmæssigt ansvar, og som øsnker professionel hjælp til at skrive jobansøgningen. Vi skrive jobansøgningen indtil den er klar til at sende til jobbet som du søger.

Hvad er ‘Jobansøgning Premium’?

‘Jobansøgning Premium’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at skrive din jobansøgning. Vi skriver din jobansøgning, ud fra dit eget oplæg og stillingsannoncen til jobbet, som du ønsker at søge. Når du modtager jobansøgningen retur fra os, er den klar til at sende. 

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Premium‘?

‘Jobnsøgning Premium’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Med ledelses- personale og/eller økonomiansvar’.

Jobansøgning Premium: Hvad gør vi?

Vi gennemgår jobansøgningen, stillingsopslaget og dit CV. Med udngangspunkt i dette skriver vi din jobansøgning. Når vi gennemgår din jobansøgning har vi særligt fokus på, hvordan dine hidtilige jobresultater, kan styrke den konkrete jobansøgning. Derefter går vi i gang med at skrive jobansøgningen. Undervejs når vi skriver,  kontakter vi dig, såfremt vi har nogle spørgsmål, eller noget vi har behov for at afklare. Når vi har skrevet din jobansøgning, får du den til gennemgang. Når du er tilfreds, og derfor kan godkende jobansøgningen, modtager du en fil, der er klar at sende til virksomheden. 

Jobansøgning Premium: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til jobansøgningen, eller en tidligere jobansøgning, som du har skrevet til et tilsvarende job. Hvis du ikke har et oplæg eller en tidligere jobansøgning, modtager du en jobansøgningsskabelon, som du skal besvare ved at udfylde. Jobansøgningsskabelonen lægger vægt på både kompetencer, erfaring og resultater, som direkte matcher jobbet, som du søger. Vi anbefaler, at du udarbejder dit oplæg, så godt som du overhovedet kan, inden du sender det til os. Når du selv gør dig umage med jobansøgningen, får du i samspillet med vores bidrag, det bedste resultat.

Hvorfor bør jeg benytte ‘Jobansøgning Premium‘?

Det kan der være mange gode grunde til. Det kan f.eks. være at du er kørt træt i at skrive ansøgninger, og derfor har brug for, at en professionel ansøgningsskribent, skriver din næste ansøgning.

Det kan også være, at det er nyt for dig at skrive en ansøgning, og at du derfor ønsker, at komme godt fra start ved, at en professionel skriver din første ansøgning. Det er meget tidskrævende at skrive (gode) ansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk,ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en ansøgning, og hvor man samtidig starter helt fra bunden af.

Det kan også være, at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, men du har på ingen måde lyst eller tid til at bruge timer ovenpå timer, til at skrive din ansøgning.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00