JOBANSØGNING (STANDARD)

TIL DIG DER ØNSKER PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING, OG SOM ØNSKER AT VI SKRIVER JOBANSØGNINGEN, SÅ DEN ER KLAR TIL AT SENDE TIL JOBBET, SOM DU SØGER.

JOBANSØGNING (STANDARD)

TIL DIG DER ØNSKER PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JOBANSØGNING, OG SOM ØNSKER AT VI SKRIVER JOBANSØGNINGEN, SÅ DEN ER KLAR TIL AT SENDE TIL JOBBET, SOM DU SØGER.

JOBANSØGNING (STANDARD)

JOBANSØGNING (STANDARD)

‘Jobansøgning Standard’ er det helt rigtige til dig, hvis du ønsker en professionel til at skrive din jobansøgning. Vi skrive jobansøgningen indtil den er klar til at sende til jobbet som du søger.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvad er ‘Jobansøgning Standard’?

‘Jobansøgning Standard’ er en service til dig, der ønsker en professionel til at skrive din ansøgning. Vi skriver din jobansøgning, ud fra dit oplæg til jobansøgningen, stillingsannoncen og et CV-oplæg. Når du kan godkende jobansøgningen, modtager du en fil af os, som er klar til at sende. 

Hvem kan benytte ‘Jobansøgning Standard’?

‘Jobansøgning Standard’ er målrettet til dig, der søger stillinger ‘Uden ledelsesansvar’.

Jobansøgning Standard: Hvad gør vi?

Vi gennemgår dit oplæg til jobansøgning sammen med stillingsopslaget og dit CV, eller oplæg til CV. Med udgangspunkt i dette, skriver vi en jobansøgning. Undervejs når vi skriver,  kontakter vi dig, såfremt vi har nogle spørgsmål. Når vi har skrevet jobansøgningen, får du den til gennemgang. Når du er tilfreds, og kan godkende jobansøgningen, modtager du en fil af os, der er klar at sende til virksomheden. 

Jobansøgning Standard: Hvad gør du?

Du sender os dit oplæg til en jobansøgning, eller en tidligere jobansøgning, som du har skrevet til et tilsvarende job. Hvis du ikke har et oplæg eller en tidligere jobansøgning, modtager du en jobansøgningsskabelon, som du skal besvare ved at udfylde. Vi anbefaler, at du udarbejder dit oplæg, så godt som du overhovedet kan, inden du sender det til os. Når du selv gør dig umage med jobansøgningen, får du i samspil med vores professionelle bidrag, det bedste resultat til din jobansøgning.

Hvorfor bør jeg benytte ‘Jobansøgning Standard’?

Det er der mange grunde til. Det kan f.eks. være, at du er træt af at skrive jobansøgninger, og derfor har brug for, at en professionel jobansøgningsskribent, skriver din næste jobansøgning.

Det kan også være, at det er nyt for dig at skrive jobansøgninger, og at du ønsker, at komme godt fra start, uden selv at skulle lægge mange timer i det. Det er meget tidskrævende at skrive (gode) jobansøgninger. Ikke mindst i den første periode, hvor man typisk, ikke har nogen erfaring med at skrive og vinkle en jobansøgning.

Det kan også være, at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, men på ingen måde har de mange timer det, som regel tager, at skrive en jobansøgning.

Pris og leveringstid

Normalpris DKK 1.595,00

NU DKK 1.195,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00