JOBANSØGNING

TIL DIG, DER VIL VÆRE SIKKER PÅ AT DIN JOBANSØGNINGER SKILLER SIG POSITIVT UD, OG FREMSTILLER DIG SOM DET PERFEKTE MATCH TIL JOBBET

JOBANSØGNINGER DER VIRKER

Professionel hjælp til din jobansøgning. Få udarbejdet en jobansøgning, som præsenterer dig som en højt kvalificert medarbejder- eller lederkandidat.

FlexWork har fingeren på pulsen, når det handler om din jobsøgning, skrive ansøgninger, udarbejde CV’er og udarbejde skarpe LinkedIn-profiler. Vores mål er naturligvis at du kommer til jobsamtale. Er du jobsøgende, kan vi derfor enten fungere som professionel sparringspartner på sidelinjen, mens du skriver din ansøgning eller udarbejder dit CV. Vi kan også påtage os hele arbejdet med både at skrive din ansøgning og udarbejde CV’et. 

Derudover kan vi hjælpe dig med din LinkedIn-profil, og sikre at den understøtter din jobsøgning, på bedst muligve vis. Hvis du ikke selv har mulighed for at lægge tid og kræfter i jobsøgningen, kan du endda udlicitere den til os i to uger eller mere. Vi går altid grundigt og systematisk til opgaven, og du kan være sikker på at vi lægger meget stor vægt på at mathce din profil, dine kompetencer, erfaring og resultater med jobbet som du søger. Husk, at du er altid velkommen til at spørge os – ganske uforpligtende. 

ANSØGNING (BASIS)

‘Ansøgning Basis’ er til alle typer af ansøgninger, dvs. både med og ude ledelsesansvar. Ansøgning Basis er målrettet til dig, der ønsker en professionel sparringspartner til din ansøgning. Du foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv ansøgningen. Vi går i dybden med dit materiale, og giver dig værdifulde bidrag til din ansøgning.

PROCES & PRIS

Du sender os din ansøgning, sammen med et stillingsopslag og et evt. CV.  Vi gennemgår grundigt dit materiale, med fokus på hvordan du, din erfaring, kompetencer og jobmæssige resultater, matcher jobbet som du søger. Du modtager vores forslag skriftligt, hvilket giver dig mulighed for let at implementere vores forslag i din ansøgning. Ligesom du også kan bruge vores forslag til evt. fremtidige ansøgninger, som du udarbejder.

Normalpris DKK 895,00

NU DKK 670,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 2-3 ARBEJDSDAGE

ANSØGNING (STANDARD)

‘Ansøgning Standard’ er til dig, der søger jobs ‘Uden ledelsesansvar’, og er målrettet til dig, der ønsker en professionel ansøgningsskribent til at skrive din ansøgning. Vi kortlægger dine kompetencer, din erfaring og din personlige profil, og går i dybden med at de meget specifikt matcher krav og ønsker, som fremgår af stillingen, som du søger.

PROCES & PRIS

Du sender os din ansøgning, sammen med et stillingsopslag og et evt. CV.  Vi gennemgår grundigt dit materiale, og skriver derefter ansøgningen, med fokus på hvordan netop du, din erfaring og kompetencer, skaber konkret værdi i jobbet som du søger. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Du får ansøgningen til gennemgang, og når du har  godkendt ansøgningen, modtager du en fil med din ansøgning.

Normalpris DKK 1.595,00

NU DKK 1.195,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 3-5 ARBEJDSDAGE

ANSØGNING (PREMIUM)

‘Ansøgning Premium’ er til dig der søger jobs ‘Med ledelsesansvar’. Vi gennemgår dit materiale grundigt, og går derefter i dybden med dit materiale, og sikrer at ansøgningen afspejler, både dine kompetencer, erfaring, jobmæssige resultater ikke mindst også din personlige profil. Du fremstår derfor som en stærk kandidat til stillingen, som du søger.

PROCES & PRIS

Du sender os dit oplæg til en ansøgning, sammen med et stillingsopslag og et evt. CV eller oplæg til CV.  Vi går i dybden med dit materiale, og skriver din ansøgning, med fokus på hvordan netop du og dine jobmæssige resultater skaber konkret værdi i jobbet. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Du får ansøgningen til gennemgang, og når du kan godkende ansøgningen, modtager du en fil af os, som er klar til at sende.

Normalpris DKK 2.395,00

NU DKK 1.795,00

* Rabat på 25 % gælder til og med 18. oktober 2020

LEVERING 5-7 ARBEJDSDAGE

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00