JOBSØGENDE

Til dig, der vil være sikker på, at din jobansøgning stiller sig positivt ud, og fremstiller både dig, dine kvalifikationer, din erfaring og dine jobmæssige, som det perfekte match til stillingen som du søger.

JOBANSØGNINGER

Professionel hjælp til din ansøgning. Du vælger selv om vi skal skrive din ansøgning, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til din ansøgning.

JOBANSØGNINGSPAKKE

Med vores jobsøgningspakke, står vi for din jobsøgning i to uger eller mere. Vi søger to relevante jobs hver uge, og udarbejder målrettede ansøgninger og CV’er hertil. Du modtager løbende alt materiale.

CURRICULUM VITAE

Professionel hjælp til dit CV. Du vælger selv om vi skal udarbejde og opsætte dit CV fra bunde af, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til dit CV.

PRISER

Jobsøgning Basis DKK 495,00

Jobsøgning Standard DKK 1.095,00

Jobsøgning Premium DKK 1.595,00

LINKEDIN

Professionel hjælp til din LinkedIn-profil, så den afspejler dine kompetencer, erfaring og dine jobmæssige resultater. Du kan vælge om vi fungerer som sparringspartner, eller udarbejder din profil.

JOBSØGNINGSPAKKE

Uanset om du er kørt træt i din jobsøgning, eller du netop skal i gang med jobsøgningen, så kan vi hjælpe dig i mål med at udarbejde ansøgningsmateriale, der fremstiller dig som en højt kvalificeret kandidat, til de stillinger som du søger. Udliciter din jobsøgning i et par uger eller mere. Jobsøgningspakken giver dig en stor besparelse. Vi udarbejder mindst fire ansøgninger og et tilhørende CV.

DIT SPØRGSMÅL

2 + 15 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere