Beskrivelse

JOBSØGNINGSPAKKE

Jobsøgningspakken er til dig, der ønsker professionel hjælp til mere end en enkelt ansøgning eller et CV. Du udliciterer ganske enkelt din jobsøgning i to uger eller mere. 

Jobsøgningspakke

Jobsøgningspakke

Hvad er en jobsøgningspakke?

En jobsøgningspakke går ud på, at du overdrager din ugentlige jobsøgning til en af vores jobsøgningskonsulenter. Du kan f.eks.vælge at en af vores konsulenter varetager din jobsøgning i 14 dage. Konsulententen gennemgår jobopslagene hver uge, og vælger to, der matcher dine ønsker og din profil. Derefter skriver en ansøgningsskribent dine ansøgninger, tilpasser dit CV, og sender ansøgningerne til virksomhederne. Ansøgningerne bliver sendt fra en personlig jobmail, som vi opretter i samarbejde med dig.

Hvem kan benytte sig af en jobsøgningspakke?

ja alle kan vælge at benytte jobsøgningspakken. Prisen varierer dog  alt efter om du søger stillinger med ledelsesansvar eller uden ledelsesansvar. 

Hvordan foregår det, når jeg vælger en jobsøgningspakke?

En jobsøgningspakke foregår ved, at du sender os dit nuværende materiale. Det kan variere, hvor meget materiale man har, men vi skal som minimum have følgende af dig:

  • Dit oplæg til CV
  • Dit oplæg til en ansøgning
  • Oplysninger om, hvilken type stillinger du søger
  • Oplysninger om, hvilke brancher, du er interesseret i
  • Oplysninger om, hvor i landet, du øsnker at søge jobs.
  • Dit navn, adresse og et foto.
  • Link til din LinkedIn-profil, hvis du har en profil.

Hvis du ikke har en ansøgning eller et CV, som vi kan arbejde ud fra, kan vi naturligvis hjælpe alligevel. I stedet sender vi dig en guide, som du udfylder og returnerer til os.

Hvorfor bør jeg vælge en jobsøgningspakke?

Det kan der være flere gode grunde til. Det kan være, at du ganske enkelt er kørt træt i at søge jobs, og derfor har brug for både en pause fra din jobsøgning samt nye ‘øjne’ på både dine ansøgninger og dit CV.

Det kan også være, at du er ny som jobsøgende, og gerne vil komme godt fra start. Det er nemlig meget tidskrævende at udarbejde gode ansøgninger og et professionelt CV. Ikke mindst i den første periode, hvor man dels, hverken har erfaringen med at skrive og vinkle, og dels skal starte helt fra bunde af.

Du skal bare have det der job, som du brænder for, men du har på ingen måde lyst eller tid til at bruge timer ovenpå timer, til at skrive ansøgningerne og tilpasse dit CV.

Pris

DKK 3.495,00 (Stilling uden ledelsesansvar).

DKK 5.895,00 (Stilling med ledelsesansvar).

Jobsøgningspakke – dit overblik

STEP 1

ANSØGNING & CV

Vi skriver en målrettet ansøgning, og udarbejder og opsætter et tilhørende og professionelt CV. Ansøgning og CV udarbejdes i samarbejde med dig, men vi gør arbejdet.

STEP 2

OPSÆTNING JOB-MAIL

Vi opsætter en job-mail, i samarbejde med dig. De jobs som vi søger, på dine vegne, sender vi fra din job-mail. Du, får dermed adgang til ansøgningerne, som vi sender, på dine vegne.

STEP 3

ANSØGNING – TO JOBS PR. UGE

Vi udvælger to relevante stillingsopslag, og skriver to ansøgninger med tilhørende CV. 

STEP 4

STATUSRAPPORT

Du modtageren en rapport, når vi har søgt et job, på dine vegne. Rapporten indeholder oplysninger stillingsopslagene, ansøgningerne og CV.

DIT SPØRGSMÅL

7 + 6 =