JOBSØGNINGSPAKKE

Vil du gerne komme godt fra start? Eller er du kørt træt i din jobsøgning? Uanset årsagen, er jobsøgningspakken en god mulighed for dig, der kan se fordelene i at udlicitere din jobsøgning til en professionel i to uger eller mere. Vi gør alt arbejdet, og søger to relevante jobs pr. uge. 

Jobsøgningspakke

Kort om jobsøgningspakken 

Med jobsøgningspakken, overtager vi din jobsøgning i to uger eller mere. Vi gør arbejdet fra A til Z. Vi finder relevante jobopslag, skriver ansøgningerne, tilpasser dit CV, og sender, hver uge, to ansøgninger og tilhørende. Vi sender ansøgningrne fra en personlig job-mail, som vi opretter i samarbejde med dig. 

Kort om jobsøgningspakken 

Jobsøgningspakken er til alle, hvad enten du søger jobs med ledelsesmæssigt ansvar eller uden ledelsesmæssigt ansvar.

Kort om jobsøgningspakken 

Ud fra dit oplæg, udarbejder vi hver uge to ansøgninger. Ansøgningerne og CV’et målrettes naturligvis til de konkrete stillinger, som du søger. Du har direkte adgang til dine ansøgninger via din jobmail. Det eneste du skal gøre er sende os følgende:

  • Dit oplæg til en ansøgning og CV
  • Oplysninger om, hvilken type stillinger du søger
  • Oplysninger om, hvilke brancher, du er interesseret i
  • Oplysninger om, hvor i landet du søger job.

Pris

DKK 3.495,00 (14 dage – Jobsøgningspakke til stillinger uden ledelsesansvar)

DKK 5.895,00 (14 – dage Jobsøgningspakke til stillinger med ledelsesansvar)

DKK 1.095,00 (Pris for tilkøb af ekstra uge) 

DET SIGER KUNDERNE

Jeg var virkelig kørt træt i jobsøgningen, og det resultarede naturligvis at mine jobansøgninger, bare ikke blev gode nok. Jobsamtalerne blev også ude. Deg valgte derfor at købe en jobsøgninspakken. Med jobsøgningspakken, fik jeg den nødvendige pause – dog uden at selve jobsøgningen bev sat på pause. Jeg kom simpelthen til jobsamtale på en af deres ansøgninger, og fik jobbet. Derfor den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.

 

Lisbeth (Økonomimedarbejder)

DET SIGER KUNDERNE

Jeg havde besluttet mig for et jobskifte, og skulle i gang med at søge lederstillinger, som Indkøber. Jeg syntes ikke, at jeg sådan rigtig fik fremhævet mine jobresultater godt nok. Derfor valgte jeg jobsøgningspakken fra FlexWork. FlexWork udarbejdede fire ansøgninger og tilhørende CV, til fire stillinger, som jeg selv havde valgt. De er virkelig dygtige, og jeg kom til samtale til hele to af stillingerne, som jeg søgte.

Lars (Indkøber)

DIT SPØRGSMÅL

3 + 8 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere