KARRIEREHJÆLP

TIL DIG, DER ØNSKER PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JØBSØGNING

KARRIEREHJÆLP

TIL DIG, DER ØNSKER PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIN JØBSØGNING

JOBANSØGNINGER

Professionel hjælp til din ansøgning. Du vælger selv om vi skal skrive din ansøgning, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til din ansøgning.

JOBANSØGNINGSPAKKE

Med vores jobsøgningspakke, står vi for din jobsøgning i to uger eller mere. Vi søger to relevante jobs hver uge, og udarbejder målrettede ansøgninger og CV’er hertil. Du modtager løbende alt materiale.

BLOG OM JOBSØGNING

Læs vores blog om jobsøgning, hvor du kan få inspiration og gode råd om netop din jobsøgning. Vi udgiver løbende nye artikler om jobsøgning, så ‘stay tuned’.

CURRICULUM VITAE

Professionel hjælp til dit CV. Du vælger selv om vi skal udarbejde og opsætte dit CV fra bunde af, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til dit CV.

OUTPLACEMENT

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra kandidat til kandidat. Vi sammensætter derfor altid et outplacement-forløb, konkret ud fra dine behov og ønsker.

LINKEDIN

Professionel hjælp til din LinkedIn-profil, så den afspejler dine kompetencer, erfaring og dine jobmæssige resultater. Du kan vælge om vi fungerer som sparringspartner, eller udarbejder din profil.

PRISER

Vores priser starter fra DKK 895,000, hvor du kan få sparring og rådgivning til en jobansøgning som du selv skriver. Klik dig videre nedenfor, og få en oversigt over alle vores priser.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00