KARRIERERÅDGIVNING, DER SIKRER DIT NÆSTE JOB

Karriererådgivning, der sikrer dit næste job, og som er dit drømmejob.

KARRIERERÅDGIVNING, DER SIKRER DIT NÆSTE JOB

Karriererådgivning, der sikrer dit næste job, og som er dit drømmejob.

KARRIERERÅDGIVNING

Karriererådgivning, der sikrer dig dit næste job, og som er dit drømmejob.

Karriererådgivning, der sikrer dig dit næste job

Vi tilbyder professionel karriererådgivning, der sikrer dit næste job, og som er dit drømmejob. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger, der hjælper dig videre ed din karriere. Du kan f.eks. få karriererådgining og -sparring, ligesom vi også kan hjælpe dig med din jobsøgning, dine jobansøgninger, dit CV og med LinkedIn til din jobsøgning

JOBANSØGNINGER

Professionel hjælp til din ansøgning. Du vælger selv om vi skal skrive din ansøgning, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til din ansøgning.

JOBANSØGNINGSPAKKE

Med vores jobsøgningspakke, står vi for din jobsøgning i to uger eller mere. Vi søger to relevante jobs hver uge, og udarbejder målrettede ansøgninger og CV’er hertil. Du modtager løbende alt materiale.

BLOG OM JOBSØGNING

Læs vores blog om jobsøgning, hvor du kan få inspiration og gode råd om netop din jobsøgning. Vi udgiver løbende nye artikler om jobsøgning, så ‘stay tuned’.

CURRICULUM VITAE

Professionel hjælp til dit CV. Du vælger selv om vi skal udarbejde og opsætte dit CV fra bunde af, eller om vi skal fungere som sparringspartner, der kommer med forslag til forbedringer til dit CV.

OUTPLACEMENT

Behovet i forbindelse med outplacement veksler fra kandidat til kandidat. Vi sammensætter derfor altid et outplacement-forløb, konkret ud fra dine behov og ønsker.

LINKEDIN

Professionel hjælp til din LinkedIn-profil, så den afspejler dine kompetencer, erfaring og dine jobmæssige resultater. Du kan vælge om vi fungerer som sparringspartner, eller udarbejder din profil.

PRISER

Vores priser starter fra DKK 895,000, hvor du kan få sparring og rådgivning til en jobansøgning som du selv skriver. Klik dig videre nedenfor, og få en oversigt over alle vores priser.

DET SIGER KUNDERNE

Jeg troede, at jeg selv havde godt styr på at skrive ansøgninger, men jeg blev på et tidspunkt træt af at skrive ansøgninger, som blev kvitteret med et afslag. Derfor valgte jeg at få hjælp fra FlexWork, og deres modul ‘Ansøgning Basis’. Jeg må sige, at de er virkelig professionelle, og samtidig meget behagelige. Jeg modtog en rigtig god ansøgning, og kom endda til samtale på en ansøgning, som de havde hjulpet mig med.

Anja (Kontorassistent)

DET SIGER KUNDERNE

For første gang i mit liv skulle jeg skrive ansøgninger. Jeg gik også i gang selv, med hjælp fra forskellige input, som jeg Googlede mig til. Mine ansøgninger blev også, langt hen ad vejen gode, men tilsyneladende ikke gode nok. Jeg valgte at alliere mig med FlexWork.  Det gav min ansøgning et meget stort kvalitetsløft. Ud fra deres ansøgning, skrev jeg selv tre ansøgninger. Derefter var både samtalen og jobbet i hus”.

 

Nikolaj (Grafisk Designer)

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

BLIV KLOGERE PÅ JOBSØGNING

Her kan du få gode råd fra Danmarks største ‘Jobmarked’ jobindex.dk, når du skal i gang med at skrive jobansøgninger. Med mange år på markedet, og som Danmarks største ‘Jobmarked’ er der god hjælp at hente. Du kan også oprette CV, søgeagent og meget mere. 

SOME & JOBSØGNING

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning på de sociale medier understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.

FlexWork

FlexWork