Klippekort til jobannoncering på sociale medier

Klippekort til jobannonceringer på sociale medier. Sociale medier såsom LinkedIn, Facebook, Instagram m.fl., har dedikerede værktøjer til jobannoncer. Du kan derfor målrette dine jobannoncer direkte til konkrete kandidater, som er højrelevante til dine stillinger. Dette kan vi hjælpe dig med. Du kan vælge mellem en enkelt jobannoncering og et klippekort, på fem jobannonceringer..

LinkedIn (5 x jobannonceringer)

Få hjælp til jobannoncering på LinkedIn med FlexWork. Vi står for jobannonceringen fra start til slut, så du kan fokusere på at finde de rette kandidater. Med vores dedikerede team skræddersyr vi dine jobannoncer til at nå ud til relevante kandidater, der matcher dine stillingsopslag. Vi sørger for at målrette annoncerne til den rette målgruppe ved at identificere nøgleord og kompetencer fra stillingsopslaget.

Med vores hjælp kan du nemt dele jobannoncerne i dine egne netværk og på dine sociale medie-firmasider. Kontakt os i dag for de bedste jobannonceringer på LinkedIn. FlexWork – Rekruttering, outplacement, vikarservice og hjælp til kandidater og jobsøgende. Vi følger naturligvis alle gældende regler for markedsføring og ligestillingsloven, når vi udarbejder jobannoncering.

DKK ekskl. moms 21.000,00

Facebook & Instagram (5 x jobannonceringer)

Du får 5 x jobannonceringer på Facebook og Instagram. Vores dedikerede team vil analysere målgruppen til din stilling og sikre, at jobannoncen bliver målrettet til relevante kandidater. Naturligvis under hensyntagen til både Markedsføringsloven og Ligestillingsloven.

Vi opsætter jobannoncen på dit valgte sociale medie, følger løbende med og justerer jobannoncekampagnen for at sikre optimal effekt. Vi identificerer din målgruppe ud fra nøgleord og kompetencer fra stillingsopslaget, og vores annoncestrategi sikrer, at din jobannonce når ud til kandidater, der matcher stillingsopslaget. Du vil modtage jobannoncen, så du nemt kan dele den i dine egne netværk og på dine sociale medie-firmasider. Kontakt os i dag for de bedste jobannonceringer på sociale medier!

DKK ekskl. moms 15.000,00