Kort om Flexwork

Når det skal siges kort om FLexwork, er vi kort og godt specialister i kommunikation og rekruttering. Derfor hjælper vi både virksomheder og private  med kommunikation.  Private hjælper vi med vores karriererådgivning og hjælp til jobsøgning, og virksomheder hjælper vi med opgaver inden for digital kommunikation , HR-administration og rekruttering.

Kort om Flexwork

Når det skal siges kort om Flexwork, så er vi en virksomhed, der er specialiseret i at hjælpe mindre virksomheder, forretninger og iværksættere med  hjemmesider, webshops, SoMe-indsatser, digital kommunikation samt med back-end opgaver inden for marketing, kommunikation, HR og salg.

Hvilke opgaver, kan vi hjælpe med?

Vores ekspertise er at hjælpe mindre virksomheder og forretninger, som har svært ved selv at finde ressourcer eller ekspertisen til at løse opgaverne in-house, og som sandsynligvis heller ikke har et reelt behov for at selv at have kompetencerne in-house, idet forretningens fokus har et helt andet afsæt end de opgaver, som vi kan løse.

Du kan derfor med fordel vælge os til opgaver inden for web, marketing, online-annoncering og online-kommunikation samt til back-end-opgaver som understøtter kommunikation og marketing, salg, HR og administration og salg. 

Vi kan byde ind med erfarne medarbejdere og specialister – med udgangspunkt i jeres behov – hvad enten det er et projekt eller opgaver af få timers varighed. 

HVORFOR VÆLGE OS?

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi er dygtige til vores fagområder, og vi kan vores håndværk, inden for de felter som vi arbejder med. Vi sørger for at holde os opdateret på den ny viden, nye trends og nye teknologier, og så trækker vi en del på hinandens kompetencer. Vi har derfor som regel altid flere faglige vinkler på et projekt eller en opgave.

FLITTIGE & ARBEJDSOMME

Nu er der egentlig ikke nogen forskel på at være flittig og arbejdsom Vil forsøger bare at understrege, at vi er meget arbejdsomme. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af Flexwork. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det lige giver lidt ekstra til vores kunder, og til de opgaver som vi løser for jer.

PRAKTISK TILGANG

Vi har en praktisk tilgang til vores opgaver. Dvs. at vi kommer ikke med guldbelagte og overambitiøse løsninger. Vi ser på din forretning og mulighederne for at øge din bundlinje med nogle gode og prisfornuftige løsninger. Vi går efter de lavthængende frugter først, og arbejder os videre derfra.

BLIV KLOGORE PÅ FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDER

Her kan du se et eksempel på en virksomhedsside, som er den eneste markedsføringskanal for Flexworks private kunder, og som formår at generere en god og støt voksende kundeskare, måned efter måned. Samtidig er Facebooksiden effektiv til kommunikation med de kunder, der foretrækker en dialog via Facebook i stedet for e-mail.

HR-ADMINISTRATION

Har din virksomhed vokseværk? Og har du svært ved at nå alle HR-opgaverne der følger med? Vi kan hjælpe din virksomhed med alle typer af HR-opgaver – store såvel som små. Læs her om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HR-administrative opgaver.

LAD OS HØRE FRA DIG

Vi er kun et klik eller et opkald væk. Du kan ringe til os på alle hverdage. Du kan også sende et par linjer om din opgave og dine tanker om din opgave. Vi er altid klar til en ganske uforpligtende snak.

EJSBØLHØJ 12

HADERSLEV

T +45 42 92 99 20

E kontakt@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00

14:30 – 16:00

Guri Schmidt

Guri Schmidt

Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

Guri Schmidt – Indehaver

T +45 42 92 99 20

E gls@flexwork.dk

TELEFONTID

09:00 – 13:00 & 14:30 – 16:00

FlexWork

FlexWork