LEJ EN

MEDARBEJDER

Mangler du en medarbejder til mindre opgaver af få timers varighed, på dagsbasis, til et projekt eller noget fjerde. Uanset jeres behov, situation og opgaver, kan vi hjælpe.

Lej en medarbejder

Hvis du har brug for hjælp til administrative og projektmæssige opgaver, kan vi hjælpe. Du kan leje en medarbejder på timebasis, dags-basis og projektbasis. Præcist så det passer til jeres konkrete behov.

Fleksibel assistance

Hos os kan du altid få en fleksibel løsning, som er sammensat, så den præcist matcher jeres behov.  Det kan f.eks. være at din virksomhed har behov forhjælp til ad-hoch-opgaver af få timers varighed. Det kan også være, at din virksomhed har brug for en HR-medarbejder til et afgrænset projekt eller at I har et behov for en medarbejder 1-2 dage om ugen. Uanset om det drejer sig om akutte opgaver i en tidsbegræset periode, eller daglig administration, kan du regne med vores hjælp. Sammen finder vi den rigtige løsning og den rette medarbejder til opgaven. 

Få f.eks. hjælp til disse opgaver

Vi kan træde til med medarbejdere inden for alle typer fagområder og opgaver indenfor de administrative og projektmæssige områder. Eksempler på fagområder kan være:

  • HR-administration
  • Kommunikation
  • Webprojekter og -opgaver
  • Marketing.

DIT SPØRGSMÅL

7 + 4 =

MODTAG NYHEDSBREV

Ja tak – jeg vil gerne høre mere